Gearbox servíruje čtvrthodinovou ukázku z New Tales from the Borderlands
i Zdroj: Gearbox / 2K Games
Novinka Gearbox servíruje čtvrthodinovou ukázku z New Tales from the Borderlands

Gearbox servíruje čtvrthodinovou ukázku z New Tales from the Borderlands

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 9. 2022 09:00

Na letošním Gamescomu došlo mimo jiné k odhalení New Tales from the Borderlands. K vidění byl úvodní trailer, během necelých dvou minut napověděl, jak Gearbox naváže na dílo od Telltale Games. Další ukázky už jsou o poznání výživnější.

Reklama

  • Objevily se dvě ukázky z New Tales from the Borderlands
  • První trailer se zaměřuje na postavy
  • Druhý přináší gameplay záběry

Další várku záběrů Gearbox přivezl na akci PAX West 2022. Jde o dvě samostatné ukázky. Ta první přináší možnost blíže se seznámit s hlavními protagonisty, například s Fran Miscowicz, která drží nad vodou rodinný obchod s frogurty. Ambiciózní Octavio Wallace-Dahr nosí v hlavě mnohem větší sny, jejich realizace ovšem zatím pokulhává. Anuradha Dahr pak věří, že se ze světa může stát o něco lepší místo, kde se lidé nebudou muset bát o holý život.

No a pak zde máme 18 minut přímo ze hry. Sluší se podotknout, že navazující příběhy pomáhají připravovat i vývojáři, kteří se podíleli na prvních Tales from the Borderlands, nástupce se jim tedy bude v lecčem podobat. Příkladem může být důraz na volby a jejich důsledky či quick-time eventy.

New Tales from the Borderlands dorazí 21. října na PC a konzole Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama