Gearbox chce udělat další Brothers in Arms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox chce udělat další Brothers in Arms

Gearbox chce udělat další Brothers in Arms

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 3. 2015 15:23 2
Reklama

Na akci PAX East v rámci panelu nazvaném Inside Gearbox Software Mikey Neumann z vývojářského týmu naznačil, že by Gearbox rád pokračoval ve své ceněné sérii FPS z druhé světové války.

Podle Neumanna by se vývojáři rádi vrátili k příběhu hry, který by si zasloužil důstojnou tečku. “V tuto chvíli nemáme nic k oznámení,” uhasil však během konference plamínek naděje, že by snad Gearbox už nyní pokračování Brothers in Arms kutil. Pokud ano, nechce to zatím prozradit.

V roce 2011 vývojáři společně s Ubisoftem oznámili spin-off s podtitulem Furious 4, očividně inspirovaný úspěšným filmem Hanebný pancharti Quentina Tarantina. Za vlasy přitažená kooperativní akce se ale fanouškům původní hry rozhodně do vkusu netrefila a podle mnohých parazitovala na úspěšné značce.

Po několika odkladech se po hře zdánlivě slehla zem, načež nakonec vyšlo najevo, že v této podobě nikdy nevyjde. Což byla podle všech indicií jediná možná reakce na nevraživou odezvu fanoušků. V roce 2013 pak návrat skutečných Brothers in Arms slíbil i šéf Gearboxu Randy Pitchford.

Poslední velký díl vyšel už v roce 2008 pro PS3, X360 i PC a nesl podtitul Hell's Highway. Dočkal se solidního přijetí. Od té doby se však série Brothers in Arms opakovaně objevila jen na mobilech a tabletech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama