Fotbaloví nadšenci, zpozorněte. Na mobily vychází Football Manager 2023 Mobile a Touch
i Zdroj: SEGA / FM 2023 press kit
Mobilní hraní Football Manager 2023 Novinka Fotbaloví nadšenci, zpozorněte. Na mobily vychází Football Manager 2023 Mobile a Touch

Fotbaloví nadšenci, zpozorněte. Na mobily vychází Football Manager 2023 Mobile a Touch

Jakub Fišer

Jakub Fišer

9. 11. 2022 15:00

Po boku plnotučného desktopového Football Manageru 2023 vychází v těchto dnech taktéž mobilní deriváty – Touch a Mobile. Pro všechny (a zejména ty méně náročné) je k mání verze Mobile, pro předplatitele Apple Arcade je k dispozici verze Touch. Jaký je mezi oběma hrami rozdíl a kolik stojí?

Reklama

  • Football Manager 2023 vychází na mobilní platformy ve verzi Touch a Mobile
  • Verze Touch je jen přenesená z desktopu, Mobile je o dost jednoduší
  • FM 2023 Mobile je pro Android i iOS za 249 Kč, Touch pouze pro Apple Arcade

Fotbalové manažerské simulátory od Segy a Sports Interactive patří k těm nejlepším hrám svého druhu. Klasická desktopová verze je dostupná pro PC a do budoucna i pro herní konzole. Co ale, když si chcete zahrát na trenéra jen na telefonu či tabletu?

Máte v zásadě dvě možnosti. Football Manager 2023 Touch je de facto 1:1 převzat z PC, jeho výhodou jsou však trochu větší ovládací prvky pro ovládání na mobilu či tabletu. Jinak ale nabízí shodný zážitek.

Zato verze Football Manager 2023 Mobile je v lecčem odlišná. Jde vlastně o osekanou “lite” verzi hry. Zážitek rozhodně nabídne celistvý, ale určitě ne stejný jako verze z PC či varianta Touch.

Na druhou stranu, Mobile může bodovat více díky své jednoduchosti. A také ceně. Football Manager 2023 Mobile je dostupný jak pro iOS, tak Android a to za 249 Kč včetně DPH. Oproti tomu Football Manager 2023 Touch je dostupný pouze pro zařízení od Applu, je totiž exkluzivně zařazen do předplatného Apple Arcade.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama