Forza Juve! Do FIFA 23 se oficiálně vrací plně licencovaný Juventus
i Zdroj: VG247
FIFA 23 Novinka Forza Juve! Do FIFA 23 se oficiálně vrací plně licencovaný Juventus

Forza Juve! Do FIFA 23 se oficiálně vrací plně licencovaný Juventus

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 7. 2022 09:57

Společnost EA se pochlubila tím, že uzavřela exkluzivní partnerství s turínským fotbalovým klubem Juventus FC. Takzvaná stará dáma se tak v plné licenci ukáže na hřištích série od EA, respektive aktuálního ročníku FIFA a budoucích ročníků EA Sports FC. Dosavadní smlouvy s Konami a sérií eFootball končí.

Reklama

  • EA Sports opět získalo licenci Juventusu
  • Ve FIFA 23 se tak ukáže klub v celé své kráse i se stadionem
  • Zůstane i v konkurenčním eFootballe

Příznivci licencovaného fotbalu se tak můžou radostně rozloučit s náhražkou v podobě historického klubu Piemonte Calcio, který v italské lize ve FIFA nacházeli od ročníku 20. Součástí licence je samozřejmě název, logo, dresy i stadion Allianz Stadium. Soupiska skutečných hráčů fungovala i bez licence, novinkou ale bude legendární záložník Claudio Marchisio jako Hero karta klubu v režimu Ultimate Team.

„Partnerství s EA Sports jde za hranice klasického partnerství, společně hledíme do budoucnosti, promlouváme k novým generacím, snažíme se naskočit na vlnu nových trendů, pouliční kultury a životního stylu. Vybrali jsme si EA Sports abychom udělali další krok vpřed, protože jde o partnera, který sdílí naši vizi a ambice. Jsme rádi, že podnikáme tuto cestu se značkou vystupující díky své originalitě, uniku a inovativnosti. Tedy tak, jak to děláme v Juventusu,“ okomentoval partnerství ředitel příjmů klubu Giorgio Ricci.

Dle slov Konami ale práva nijak neomezí přítomnost Juventusu v eFootballu. Tam by měly zůstat licencované dresy i insignie klubu.

Dříve se spekulovalo, že by se do FIFA mohla vrátit Allianz Arena jako svatostánek Bayernu Mnichov, to ale bylo vyloučeno dalším rokem partnerství právě s konkurenčním Konami. Podobná situace panuje u Nou Campu, stadionu Barcelony.

Druhým směrem se také dle dostupných informací poroučí Inter Milán, který skrze exkluzivní partnerství s eFootballem ve FIFA na čas neuvidíme.

FIFA 23 vychází 30. září pro prakticky všechny aktuální platformy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama