Forza Horizon 5 dostane hutnou aktualizaci, přinese úpravy režimu Open i nové funkce konkrétních aut
i Zdroj: Playground Games
Forza Horizon 5 Novinka Forza Horizon 5 dostane hutnou aktualizaci, přinese úpravy režimu Open i nové funkce konkrétních aut

Forza Horizon 5 dostane hutnou aktualizaci, přinese úpravy režimu Open i nové funkce konkrétních aut

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 3. 2022 11:49

Závodní hit Forza Horizon 5 dostane novou masivní aktualizaci s označením Series 6. Ta přináší celou řadu novinek včetně větších úprav systému progressu, vylepšení multiplayerových režimů nebo úplně nové funkce přepínání náhonu u speciálně upravených vozidel.

Reklama

  • Forza Horizon 5 zítra dostane aktualizaci Series 6
  • Přinese novinky v multiplayerovém režimu Open nebo přepínání náhonů

S šestou sérií novinek samozřejmě došlo k ladění technického stavu hry a úpravě řady více či méně palčivých grafických nedostatků. Režim Horizon Open dostal nový systém postupu s odznaky, které lze získat hraním. Zároveň se v Open objevily Vlastní závody, v rámci kterých lze cíleně hledat závody s konkrétní vyžadovanou disciplínou nebo úrovní výkonu vozidla. Získané zkušenosti z režimu Open se pak propíšou jak do nových úrovní Open, tak do klasické úrovně hráče.

Zajímavě zní i novinka v podobě přepínače náhonu. Konkrétně u nového Fordu Mustang Mach-E 1400 lze stisknutím tlačítka okamžitě přepínat mezi pohonem zadní nápravy, nebo všech čtyř kol. To nadchne například driftery, kteří získají ještě více kontroly nad ovládáním vozidla.

V editoru EventLab si také lze nově pohrát s gravitací a autoři přepracovali aerodynamický efekt jízdy ve vzduchovém pytli (draftování).

Nabídku vozidel kromě výše zmíněného Mustangu rozšíří také Ascari KZ1R, McLaren 650S Spider, ATS GT, McLaren 765LT, Oldsmobile Toronado, Porsche 911 Speedster, McLaren 620R a Mini John Cooper Works GP. Vedle toho se do Mexika konečně podívá Robert Glenn se svým Drift Clubem, který funguje jako Příběh Horizonu a nechybí samozřejmě i bohatá nabídka nových kosmetických předmětů.

Aktualizace bude dostupná během zítřejška.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama