Focus Entertainment nachází partnera v autorech hry Hitchhiker. V rámci nezávislého labelu vydá jejich příští hru
i Zdroj: Mad About Pandas
Novinka Focus Entertainment nachází partnera v autorech hry Hitchhiker. V rámci nezávislého labelu vydá jejich příští hru

Focus Entertainment nachází partnera v autorech hry Hitchhiker. V rámci nezávislého labelu vydá jejich příští hru

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 2. 2023 08:25

Francouzské vydavatelství Focus Entertainment uzavřelo nové partnerství v oblasti indie her. Jeho novým partnerem na poli nezávislé scény se stává německé studio Mad About Pandas, jehož zatím neviděná novinka vyjde pod labelem Focus Indie Series Focus Entertainment. V minulosti tento label použil vydavatel např. k vydávání nezávislých titulů, jako je Othercide, Curse of the Dead Gods a Necromunda: Hired Gun.

Reklama

  • Focus Entertainment uzavírá spolupráci se studiem Mad About Pandas
  • Autoři Hitchhiker nebo Laika umožní vydání své nové hry pod labelem Focus Indie Series Focus Entertainment

Vydavatel Focus Entertainment uvedl, že primární motivací pro vstup do nového partnerství pro něj bylo hlavně rozšířit spektrum svého katalogu. Uvádí to, že do skupiny titulů chtěl specificky zařadit ten nezávislý titul, jenž pochází z nového, rostoucího studia, jako je Mad About Pandas, a který nabízí inovativní prvky.

Studio Mad About Pandas, založené v roce 2005, se v tomto případě vcelku hodí, neboť v minulosti vydalo již zajímavé počiny. Dosud se primárně soustředilo na vývoj menších her zaměřených na nezvyklá příběhová vyprávění a zpracovávalo projekty pro světové klienty, jako je Goethe Institute nebo Disney. Studio také již dříve vydalo spoustu vlastních her. Z existujícího portfolia nelze nezmínit loňský titul Hitchhiker, Galaxy Racers, The Great Jitters: Pudding Panic, Forever Forest, Truck Simulation 16 nebo také Laika.

Generální ředitel Mad About Pandas Patrick Rau na popud nového oznámení prozradil, že jejich připravovaná hra bude obsahovat silné, zapamatovatelné postavy i převratné herní mechanismy. Titul také přirovnal k milostnému dopisu urbanismu 70. let minulého století, čímž by měl vyvolat také unikátní pocity a dát hráčům látku, kterou příliš často nevidí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama