Firefly Worlds pracují na dalším dílu Stronghold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Firefly Worlds pracují na dalším dílu Stronghold

Firefly Worlds pracují na dalším dílu Stronghold

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 2. 2022 10:57

Studio Firefly Worlds po necelém roce uzavírá kapitolu Stronghold: Warlords a posouvá se dále. V novém videu vývojáři oficiálně potvrzují tvorbu nového dílu, do vydání ale zbývá ještě dlouho – hra v tuto chvíli vstoupila do předprodukce.

Reklama

  • Firefly potvrzují vývoj dalšího Strongholdu
  • Hra teprve vstoupila do předprodukce
  • Studio pracuje na více projektech zároveň

Tento zlom nastal díky dokončení Warlords, které bohužel nesklidilo příliš pozitivní hodnocení. Studio tak bude brát v potaz i zpětnou vazbu fanoušků. Svou komunitu bude pravidelně zásobovat novými videi či pořádáním Q&A akcí s cílem aktivně informovat o vývoji.

Zajímavostí od Nicka Tannahilla, hlavní tváře videa a marketingového ředitele studia, je potvrzení tvorby více projektů najednou. O jednom dalším víme – tím je MMO Romans: Age of Caesar, v němž budou hráči stavět vlastní impérium. Pixelartová hra nabídne obchodování i souboje s dalšími hráči, dalším důležitým aspektem bude spolupráce až 16 hráčů ve stavbě jednoho města. 

Stronghold: Warlords vyšlo minulý rok a u nás jsme si díl zevrubně popsali. Do recenze se pustil David Plecháček, který potvrdil smíšené pocity fanoušků.

Stronghold: Warlords
i Zdroj: Hrej.cz

Stronghold: Warlords

8. 3. 2021 16:00
6

Stronghold nabízí jedinečnou možnost vyrobit katapulty a rozstřílet nepřátelské hradby. Nejlépe mu to šlo před dvaceti lety,…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama