Finále Sazka eLEAGUE už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finále Sazka eLEAGUE už tento víkend

Finále Sazka eLEAGUE už tento víkend

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 10. 2020 09:53
Reklama

Podzimní část největší česko-slovenské esportové ligy míří k závěrečným kláním. Už tento víkend se v rámci velkého finále Sazka eLEAGUE ve hře Counter-Strike: Global Offensive utká nejlepších šest domácích týmů o titul mistra a finanční odměnu v celkové výši neuvěřitelných 700 tisíc korun. Můžeme se znovu těšit na vypjaté zápasy v přímém přenosu, živé vysílání proběhne na streamovací platformě twitch.tv.

Všechna play-off utkání se odehrají ve čtvrtek 15. října a o víkendu  17. a 18. října. Každý hrací den nezapomeňte od 13 hodin zapnout twitch.tv/eleaguecz, kde se ukáže, který z tuzemských špičkových celků vystoupá až na vrchol. Během streamu láká Sazka eLEAGUE kromě známých komentátorů také na soutěže o skiny do hry, monitor a další skvělé ceny.

Finále Sazka eLEAGUE už tento víkend
i Zdroj: Hrej.cz

Šestka nejúspěšnějších celků v lize vzešla ze sedmikolové základní části, kterou opět ovládli suverénní hráči v barvách týmu SINNERS. Ti předběhli díky jedné výhře navíc druhou eSubu a třetí tým SAMPI, za kterým stojí reprezentační fotbalista Jakub Jankto. Týmy SINNERS a eSuba si za své umístění zajistily přímou vstupenku do semifinále play-off. Na zbylou čtveřici složenou ze SAMPI, Brute, Entropiq a Enterprise čekají čtvrtfinálová klání.

Sazka eLEAGUE ve hře Counter-Strike: Global Offensive odstartovala svou jarní částí letos v dubnu. V té se nakonec radoval z titulu šampiona favorit soutěže - tým SINNERS. Ten je také i přes umístění na třetí pozici během skupinové fáze největším favoritem podzimní části.

Liga si dala za cíl zprofesionalizovat domácí podmínky v elektronickém sportu. Tomu také odpovídá prizepool a finanční odměny pro týmy. Jen v CS:GO si letos ligové týmy rozdají finanční odměny čítající 1,6 milionu korun. Napříč oběma soutěžními tituly si mezi sebe účastníci rozdělí dohromady 2,5 milionu korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama