Final Fantasy XVI nemusíme vidět ani na Tokyo Game Show
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XVI nemusíme vidět ani na Tokyo Game Show

Final Fantasy XVI nemusíme vidět ani na Tokyo Game Show

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 7. 2021 09:35 2

Už je to téměř rok, co jsme byli svědky odhalení šestnáctého Final Fantasy a návazná ukázka, jež byla nepřímo přislíbena závěrem traileru, stále nepřichází. Podle nejnovějšího zpráv vrchního producenta Naokiho Jošidi se navíc zdá, že Square Enix nepřinese žádnou zásadní ukázku ani na podzimní Tokyo Game Show.

Reklama

  • Tokyo Game Show 2021 nejspíše nenabídne zásadní porci novinek k Final Fantasy XVI
  • Pro vývojáře je prý důležité hráče ohromit a hru následně vydat v co možná nejkratším termínu

V rozhovoru doprovázející stream k Final Fantasy XIV Jošida sdělil, že navzdory jeho zájmu ukázat ze hry co možná nejvíce nemá v současné době pocit, že studio do požadovaného data stihne nastřádat dostatek materiálu pro letošní TGS.

„Ze srdce bychom si přáli předvést něco [z Final Fantasy XVI] na Tokyo Game Show 2021, ale je dost možné, že do stanoveného data nic zásadního nepřipravíme,“ prohlásil Jošida. Současně dodal, že je přáním vydavatele, aby vývojáři na veletrhu, připadajícím letos na 30. září až 3. října, ukázali alespoň zlomek ze svého dosavadního postupu.

Jošidova následná slova směřovala k faktu, že nepovažuje za šťastné dávkovat informace po troškách, ale spíše v objemnějším souhrnu, jenž hráče nadchne a podpoří vlnu zájmu. Důležité je pro něj prý také to, aby bylo možné titul následně vydat co možná nejdříve. Jako následné poděkování fanouškům za jejich trpělivost dodal, že nahrávání anglického dabingu je téměř u konce a že vývoj pokračuje hladce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama