Filmové ukázky představují další hrdiny z Call of Duty: Vanguard
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Filmové ukázky představují další hrdiny z Call of Duty: Vanguard

Filmové ukázky představují další hrdiny z Call of Duty: Vanguard

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 10. 2021 09:46

Battlefield 2042 a Call of Duty: Vanguard se od sebe zásadně liší, v jistých ohledech jsou si ale obě hry výrazně podobné. Styčným prvkem jsou postavy s příběhovým pozadím, které studio Sledgehammer označuje jako operátory, zatímco DICE mluví o specialistech. A protože hrdinové Battlefieldu už byli představeni, je načase, aby protagonisté z Call of Duty srovnali krok.

Reklama

  • Krátké ukázky představují hrdiny z Call of Duty: Vanguard
  • Arthur Kingsley a Polina Petrova se objeví v příběhové kampani
  • Daniel Take Jacu a Padmavati Balan zabojují pouze v multiplayeru

K dispozici máme sérii ukázek, které ještě více podtrhují důraz na filmovost. Chybět nesmí Polina Petrova. Ta se narodila ve Stalingradu, kde také vyrostla, načež se stala zdravotní sestrou. Okolnosti ji ale donutily vzít do ruky odstřelovací pušku a bránit svůj domov proti okupantům.

Dále tu máme Arthura Kingsleyho, velitele úderné jednotky Task Force One, jejímž úkolem je zastavit nacistického vůdce Heinricha Freisingera a rozmach čtvrté říše. Spolu s Polinou jsou součástí příběhové kampaně.

To už ale neplatí pro další dvě postavy, Daniel Take Jacu a Padmavati Balan už se objeví pouze v rámci multiplayeru. Daniel také působí jako ostrostřelec, parťáky brání z bezpečné vzdálenosti, Padmavati naopak trápí nacisty v první linii. 

Výběr operátorů v online části je však daleko bohatší, celkem jich bude 12. O těch dalších se pravděpodobně dozvíme více v následujících dnech. Call of Duty: Vanguard ostatně vychází už 5. listopadu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama