FIFA 21 na Switch bude opět beze změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 21 na Switch bude opět beze změn

FIFA 21 na Switch bude opět beze změn

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 6. 2020 12:22 1
Reklama

Stream EA Play přinesl první pohledy na oba next-gen fotbaly, a i když je třeba brát zveřejněné záběry s velkou rezervou, vypadají zatím skutečně fantasticky. Lze předpokládat, že se určitého pokroku letos dočkají i verze pro současnou generaci konzolí, zklamaní však budou hráči na Nintendo Switch.

Představitelé EA opět potvrdili, že na kapesní konzoli doputuje pouze verze známá jako Legacy Edition. Tedy mírně upravený build připomínající ročníky FIFA na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3. Novinka pochopitelně nabídne aktualizované dresy, soupisky, zápasovou grafiku a menu, čekat ale nemůžeme žádné změny v nabídce herních režimů nebo hratelnosti. Na efektně se lesknoucí pot Kyliana Mbappého skutečně zapomeňte.

Zřejmě se tak bude opakovat situace z posledních dvou let, kdy je investice do nového ročníku virtuálního fotbalu na Switchi spíše neopodstatněná. 

FIFA 21 vyjde 9. října na PC, Xbox One a PlayStation 4, přičemž se pravděpodobně dočkáme tradičního dema. Datum vydání na Switchi zatím potvrzeno nebylo, a taktéž zatím přesně nevíme, jaká bude situace na next-gen konzolích a službě Stadia.

Na Xbox Series X a PlayStation 5 autoři slibují vylepšenou grafiku, výrazně kratší nahrávací časy nebo prostorový zvuk. Stejně jako v případě Madden 21 pak stačí vlastnit jednu kopii ze současné generace, upgrade přijde automaticky a není nutné kupovat hru znovu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama