Fashion Police Squad z vás udělá módní policii. Ve městě budete trestat prohřešky v oblékání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fashion Police Squad z vás udělá módní policii. Ve městě budete trestat prohřešky v oblékání

Fashion Police Squad z vás udělá módní policii. Ve městě budete trestat prohřešky v oblékání

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 6. 2021 11:43

Je dobře známo, že móda hraje ve světě videoher velmi důležitou roli. Své o tom ví i vývojáři, kteří virtuální oblečení běžně nabízí za mikrotransakce. Studio Mopeful Games pak o módní trendy opírá hlavní myšlenku Fashion Police Squad.

Reklama

  • Fashion Police Squad je first-person střílečkou ze světa módy
  • Autoři připravují uzavřený betatest
  • Hra vyjde příští rok

V elegantní first-person střílečce je potřeba rychle zakročit z pozice módní policie. V ulicích města se totiž hemží hříšníci nerespektující pravidla oblékání, což zdejší autorita zkrátka nestrpí. Hráči musí vybírat z široké plejády zbraní, s jejichž pomocí se jim možná povede situaci na poslední chvíli zachránit. K dispozici mají například přenosný šicí stroj (Sewing Machine Gun), který rychle poupraví střih saka, opasek (Belt of Justice) potom upevní příliš volné kalhoty. 

Jak to celé vypadá v praxi, dokládá čerstvý trailer. Už nyní je jasné, že vývojářům z Mopeful Games zajímavé nápady rozhodně nechybí, do žánru first-person akcí patrně přinesou unikátní počin. Retro střílečky jsou ostatně v poslední době velmi populární.

Autoři nyní připravují uzavřený betatest, do kterého se mohou přihlásit všichni kandidáti na pozici módního policisty. Hra samotná by měla vyjít během příštího roku na PC, konkrétní termín vydání však zatím prozrazen nebyl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama