Farming Simulator 23 na Switch přinese nové mapy a prvky z “velké” verze hry
i Zdroj: Tisková zpráva / GIANTS Software
Novinka Farming Simulator 23 na Switch přinese nové mapy a prvky z “velké” verze hry

Farming Simulator 23 na Switch přinese nové mapy a prvky z “velké” verze hry

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 5. 2023 14:49

Německé studio GIANTS Software představilo první trailer chystaného Farming Simulator 23. Ten sice na první pohled vypadá jako nástupce Farming Simulator 22, ve skutečnosti ale jde, jak už je v sérii zvykem, o verzi pro Nintendo Switch.

Reklama

  • Farming Simulator 23 vyjde 23. května
  • Na Switchi přinese modernější zemědělství s prvky z verze pro velké platformy

Ročník 23 tedy nahradí 20 a přinese spoustu novinek odpovídajících nabídce klasického, počítačového Farming Simulatoru. V nabídce bude přes 100 kusů zemědělské techniky a 14 různých plodin, které je možné (tedy spíše nutné) pěstovat, opečovávat a sklízet. Z plnohodnotného Farming Simulatoru zároveň do hry přechází i důležitý systém výrobních řetězců. Třeba z vypěstovaných obilnin tedy lze v mlýně pomlít mouku a z té dále společně s dalšími surovinami upéct chléb, čímž se ozvláštňuje hratelnost a zvyšují příjmy.

Chybět ale samozřejmě nebudou ani krávy, koně, prasata, ovce nebo novinka v podobě kuřat, snášejících vejce. “Dvě odlišné mapy inspirované prostředím v USA a Evropě zvou k průzkumu a umožňují různé farmářské přístupy, zatímco hra zůstává zábavná a uklidňující – hráči si vždycky vyberou, jakým farmářem chtějí být!” láká dále tisková zpráva.

Hra vychází 23. května společně s českými titulky. Lokální distributor k předobjednávkám fyzické verze připravil balíček doplňků včetně plakátu, litografie a zemědělského pexesa.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama