Fall Guys vydává čtvrtou sezónu
i Zdroj: Epic Games
Novinka Fall Guys vydává čtvrtou sezónu

Fall Guys vydává čtvrtou sezónu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 3. 2021 10:10

Po několika týdnech lákání a poodhalování obsahu nové sezóny jsme se konečně dočkali. Fall Guys: Ultimate Knockdown se dostává do čtvrté sezóny nesoucí se v tématu vzdálené budoucnosti, což znamená neony, mnoho světel, laserů a samozřejmě i nových úrovní.

Reklama

Celkem se dočkáváme sedmi nových levelů, mezi ně patří i dříve odhalený Skyline Stumble či Roll On. Nesmíme zapomenout ani na hromadu kostýmů, které se pojí s tématikou sci-fi. Čtvrtá sezóna přináší i nový Squad Mode, v němž se spolu utkají pouze čtyřčlenné týmy.

Pro tento mód je specifických hned několik funkcí. První je sčítání bodů jednotlivých členů, jejichž celkový počet nakonec rozhodne, jaký tým se probojuje do další úrovně. Pokud se jednomu ze členů podaří chytit finální korunu jako první, dostanou měnu všichni hráči ve skupině. Do hry zároveň zamířila nová měna Crown Shards, kterou hráči získají právě skrze hraní Squad módu nebo za denní výzvy. 60 úlomků vám zaručí jednu korunu pro utrácení v herním obchodě.

Studio Mediatonic má ale stále napilno. V létě zamíří Fall Guys na konzole Xbox a Nintendo Switch, vedle toho studio stále čeká na finiš nákupu ze strany nového majitele Epic Games.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama