Fall Guys se spojuje s Monopoly, deskovka nabídne skutečné překážky
i Zdroj: Hrej.cz
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys se spojuje s Monopoly, deskovka nabídne skutečné překážky

Fall Guys se spojuje s Monopoly, deskovka nabídne skutečné překážky

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2022 10:07 1

Svět deskovek a videoher se často protíná ve spolupracích či inspiracích a licencích – nejčastěji se populární videoherní značky přetváří do světa kartonu a figurek, což je i případ dřívějšího fenoménu Fall Guys. Ten navázal spolupráci se společností Hasbro v jedné z nejpopulárnějších sérií deskovek Monopoly, výsledkem jsou... Fall Guys Monopoly.

Reklama

  • Fall Guys bude další hrou, která dostane vlastní verzi Monopoly
  • Deskovka přinese známé překážky i herní měnu
  • Spouští prodej v USA, zbytek světa se dočká brzy

Pro populární deskovou sérii zdaleka nepůjde o první takový crossover, do dneška se prodává speciální edice Fortnite, mimo hry pak mají svoje Monopoly namátkou Star Wars, Pokémon, La Casa de Papel nebo oblíbený český seriál Ulice. Fall Guys ale přináší do klasického byznysového konceptu něco nového – skutečné překážky. S těmi budeme moct odpálit soupeřovy figurky, které se samozřejmě inspirují skiny přímo ze hry. V průběhu hry je možné sbírat Kudos, měnu určenou k zakupování úrovní, a korunky.

Prozatím není úplně jasné, jak bude hraní probíhat, respektive zda dojde na nějaké větší odchylky od klasických pravidel. Překvapivé oznámení je ale doplněno spuštěním prodeje pro americké zákazníky. První dojmy tak určitě brzy dorazí, zbytek světa se má spuštění prodeje dočkat v blízké době. Na Amazonu je cena stanovena na 26,5 dolarů, tedy necelých 600 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama