Falconeer představuje pirátské rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Falconeer představuje pirátské rozšíření

Falconeer představuje pirátské rozšíření

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 3. 2021 08:00

V listopadu loňského roku se objevil netradiční počin The Falconeer, v němž bylo možné osedlat bojové sokoly a vyrazit do bitvy proti drakům a dalším potvorám starodávného světa Great Ursee. Autoři pilně pracovali na dalším obsahu, který nyní představují prostřednictvím nového traileru.

Reklama

Rozšíření Atun’s Folly přidává do hry pirátskou osadu, kde mohou sokolníci nabrat nové úkoly nebo pozdravit zdejší obchodníky. Připraveny jsou souboje se záporáky, kteří zvládli osedlat hrozivě vyhlížející potvory, například fénixe nebo dosud neviděného draka. A protože The Falconeer klade velký důraz na příběh, je i pirátské dobrodružství zaobaleno do poutavého vyprávění.

První DLC se objevilo už koncem prosince, hráči se museli vypořádat s agresivním krakenem. Druhé následovalo v únoru, The Hunter zpřístupnil zcela novou třídu a udatné válečníky nechal osedlat draka. Dobrou zprávou je, že za Atun’s Folly hráči platit nemusí, bonusový obsah už hru obohatil v posledním updatu.

The Falconeer je k dispozici na PC a také na konzolích Xbox One a Xbox Series. Hra navíc nedávno zamířila do nabídky Xbox Game Pass.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama