Factorio čeká v příštím roce obří rozšíření s podtitulem Space Age
i Zdroj: Hrej.cz
České hry Factorio Novinka Factorio čeká v příštím roce obří rozšíření s podtitulem Space Age

Factorio čeká v příštím roce obří rozšíření s podtitulem Space Age

David Křenek

David Křenek

Zlaté české ručičky, aneb jak jinak popsat úspěšný indie titul Factorio, kterému se začátkem letošního roku povedlo prodat přes 3,5 milionu kopií. Nyní jej čeká velký přídavek.

Reklama

  • Factorio expanduje do vesmíru 
  • Nové mechanismy, výzvy a hlavně průzkum nových světů

Milovníci automatizace mohou jásat radostí. České studio Wube Software oznámilo rozšíření populárního Factoria s názvem Space Age. Ostřílení hráči velmi dobře vědí, že dosavadní kampaň končí vypuštěním rakety do vesmíru, na což právě toto rozšíření naváže.

Znamená to tedy objevování a průzkum nových světů, které budou mít své unikátní a jedinečné zasazení, výzvy, či zdroje. Novinkou budou především také meziplanetární platformy, které byly v hlavách vývojářů už dlouhá léta a budou sloužit k automatizované meziplanetární logistice. Planety budou celkem čtyři, ovšem na každé se budeme muset propracovat ke specifickým nástrojům pro splnění hlavního cíle.

Dle těchto informací se tedy nejedná jen o nějaké menší vylepšení, ale o plnohodnotný datadisk, čemuž odpovídá i velikost, která je zhruba stejně velká jako hlavní hra. Prostřednictvím oficiálního blogu vývojářů Friday Fact se můžete každý pátek těšit na podrobnosti a informace o novém rozšíření. Factorio: Space Age vychází již v příštím roce společně s aktualizací herního enginu, což znamená, že změny se dotknou i samotné hlavní hry, která začátkem roku oslavila 3,5 milionu prodaných kopií. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama