F1 Manager 2022 už nečekají žádné větší aktualizace. Tým vývojářů se přesouvá k novým projektům v rámci závodní série
i Zdroj: Frontier Developments
F1 Manager 2022 Novinka F1 Manager 2022 už nečekají žádné větší aktualizace. Tým vývojářů se přesouvá k novým projektům v rámci závodní série

F1 Manager 2022 už nečekají žádné větší aktualizace. Tým vývojářů se přesouvá k novým projektům v rámci závodní série

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 10. 2022 08:40

Studio Frontier Developments, které nám 30. srpna přineslo F1 Manager 2022, oznamuje, že hra již nedostane žádné zásadní novinky. Titul, jenž vyšel pod hlavičkou známého studia jako první ze čtyř her plánovaných projektů v rámci F1 Frontier, bude tak s ohledem na větší aktualizace opuštěn ani ne dva měsíce po svém vydání.

Reklama

  • F1 Manager 2022 čeká necelé dva měsíce od vydání poslední signifikantní aktualizace
  • Do budoucna hra od studia Frontier dostane pouze menší opravy a drobná vylepšení

V příspěvku na oficiálním subredditu komunitní manažer Chris Groves potvrdil, že příští update bude poslední své velikosti.

„Tato následující aktualizace F1 Manager 2022 bude poslední významnou, která bude řešit zpětnou vazbu hráčů nebo navrhované změny a doplňky," oznámil na Redditu Groves s dodatkem, že další případné aktualizace budou opravy, které zásadně neovlivní hru. Důvodem je podle jeho slov ta skutečnost, že se studio Frontier potřebuje soustředit na nové přídavky v nyní dostupné sérii.

„Aby bylo zajištěno, že další projekty F1 Manager realizují svůj potenciál a splní očekávání našeho týmu i komunity, musí se tým vývojářů po dalším updatu plně zaměřit na [nové] projekty po aktuálním F1 Manager 2022"

S upřesněním, že četné požadavky kolem letošního ročníku nebudou vyřešeny až do budoucích dílů, však narazil Groves na kritiku, která vynucovala další vyjádření. Frontier Developments v návaznosti na odezvu vydali tak další stanovisko (znovu skrze téhož manažera), kde došlo k objasnění toho, že ačkoli hra nedostane jiné stěžejní aktualizace, studio i nyní pracuje na tom, aby přineslo menší vylepšení a řešilo přetrvávající chyby.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama