Everspace 2 dostává třetí aktualizaci, dodává nové lokace i příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Everspace 2 Novinka Everspace 2 dostává třetí aktualizaci, dodává nové lokace i příběh

Everspace 2 dostává třetí aktualizaci, dodává nové lokace i příběh

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 11. 2021 12:53

Jak jsme vás minulý týden informovali, vesmírná akce Everspace 2 od studia Rockfish zamířila do Xbox Game Pass pro PC. Všichni fanoušci nyní mohou znova jásat – studio Rockfish totiž vydalo další, v pořadí už třetí aktualizaci s názvem Khaït Nebula: Stranger Skies, která přináší nové lokace, monstra i příběh.

Reklama

  • Studio Rockfish vydává novou aktualizaci pro Everspace 2
  • Ta přináší nové lokace, monstra i příběh
  • Dnes večer navíc proběhne livestream

Příběh začíná tam, kde skončil v předchozí aktualizaci. Hráči EVERSPACE 2 tak mohou v nejnovějším hvězdném systému prozkoumávat novou frakci, objevovat mimozemské formy života a poznávat dalšího společníka. Kromě jiného získají přístup i k nové třídě lodi, bonusům a hádankám. Khaït Nebula je domovem rozmanité vesmírné zvířeny i kultu výzkumníků – Spasitelů, kteří uctívají Pradávné.

Everspace 2 míří do Xbox Game Pass, v listopadu dorazí třetí aktualizace
i Zdroj: Rockfish Games

Everspace 2 míří do Xbox Game Pass, v listopadu dorazí třetí aktualizace

Vydávání Everspace 2 funguje trochu jiným stylem, než je dnes zvykem. Studio Rockfish Games totiž otevřelo na začátku…

27. 10. 2021 09:16

Při předběžném představování plánu pro rok 2022 studio ROCKFISH Games odhalilo, že další aktualizaci plánuje vydat na jaře příštího roku. Tato aktualizace sice doplní další hvězdný systém, příběhový obsah už ale nerozšíří. Zbývající třetinu kampaně totiž vývojáři vydají až s plnou verzí hry. V jarní aktualizaci však budou moci vesmírní piloti nakouknout, jak bude vypadat. A do rukou se jim dostane i třetí podtřída lehké bojové lodi a spousta nového obsahu k objevování.

Hra EVERSPACE 2 je aktuálně dostupná na platformách Steam, GOG a Microsoft Store. V plánu je vydání plné hry na konzole Xbox a PlayStation v roce 2023. Pokud vás zajímají další informace o vývoji, můžete se dnes večer připojit na streamu na Twitchi a YouTube studia Rockfish, kde se bude od 19:00 prezentovat nový obsah a vývojáři budou odpovídat na otázky hráčů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama