Epic rozdává Shadow Tactics. Příští týden přijde na řadu letošní adaptace slavné hororové série
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Epic rozdává Shadow Tactics. Příští týden přijde na řadu letošní adaptace slavné hororové série

Epic rozdává Shadow Tactics. Příští týden přijde na řadu letošní adaptace slavné hororové série

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 11. 2022 11:17

I tento týden můžete využít bezplatné nabídky obchodu Epic Games Store, do které se tentokrát dostal oceňovaný titul od studia Mimimi Productions. Slušná nadílka se chystá také na příští týden.

Reklama

  • Epic Games Store nabízí Alba: A Wildlife Adventure a Shadow Tactics
  • Příští týden přijde na řadu Evil Dead: The Game a Dark Deity

Do akce se chystá parta zabijáků z taktické strategie Shadow Tactics, konkrétně Hayato, Mugen, Yuki, Takuma a také Aiko. Společně budou efektivně a hlavně nepozorovaně likvidovat nebožáky, kteří se jim připletou do cesty. Hra si u nás vysloužila moc pěknou známku, tady zkrátka nemůžete udělat chybu. 

V nabídce dále najdete odpočinkovou záležitost Alba: A Wildlife Adventure od autorů Monument Valley. Alba navštíví své prarodiče žijící na neznámém ostrově kdesi ve Středozemním moři. Zde žije plno krásných zvířat, podmínky ale nejsou ideální. Alba se tedy rozhodne, že s tím něco udělá. Pokud se považujete za milovníky zvířat, pak vám návštěva ostrova zřejmě udělá radost.

Hry si můžete vyzvednout do 17. listopadu. Pak přijdou na řadu další. Na příští týden se chystá letošní novinka v žánru asynchronního multiplayeru. Společnost Saber Interactive vsadila na známou značku Evil Dead, aby hráče nalákala k brutální multiplayerové řežbě, tady budete jen marně prosit o smilování. Sluší se dodat, že hra vyšla teprve v květnu letošního roku. Nabídku doplní tahové RPG Dark Deity.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama