Epic rozdává Hundred Days - Winemaking Simulator zdarma. Příští týden si zahrajeme za lišku
i Zdroj: Steam
Novinka Epic rozdává Hundred Days - Winemaking Simulator zdarma. Příští týden si zahrajeme za lišku

Epic rozdává Hundred Days - Winemaking Simulator zdarma. Příští týden si zahrajeme za lišku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 9. 2022 08:40

Blíží se závěr dalšího týdne, což mimo jiné znamená, že už byla odtajněna další várka bezplatných her v obchodě Epic Games Store. Příští týden se podíváme do světa, kde lišky dávají dobrou noc, a k tomu zachráníme jednu pixelartovou galaxii.

Reklama

  • Epic Games Store rozdává Hundred Days - Winemaking Simulator
  • Příští týden přijde na řadu adventura Spirit of the North a pixelartový The Captain

Ale nepředbíhejme. Nejprve si pojďme připomenout aktuální nabídku. Do ní spadl Hundred Days - Winemaking Simulator, který potěší všechny milovníky dobrého vína. Hru doplňuje takzvaný Epic Launch Bundle k free-to-play akci Realm Royale Reforged.

Vinařský tycoon Hundred Days vyjde, snad v říjnu, i na mobilní platformy
i Zdroj: Hrej.cz

Vinařský tycoon Hundred Days vyjde, snad v říjnu, i na mobilní platformy

Pravidelným čtenářům naší rubriky nezávislých souhrnů jistě neunikl kouzelný titul Hundred Days, ve kterém se hráč může stát…

13. 9. 2021 10:37

Nabídka se opět obmění 15. září, kdy dorazí Spirit of the North. Počin studia Infuse se v lecčem podobá nedávno vydané adventuře Stray, byť nedokázal vzbudit takový zájem. Lišky zkrátka patří mezi méně oblíbená zvířata, s kočkami se evidentně nemohou rovnat. Third-person dobrodružství vás vezme do mysteriózního světa inspirovaného Islandem, kde s liškou budete muset překonat krkolomné překážky. Naštěstí se můžete opřít o její magické dovednosti. 

Druhým titulem bude nezávislá adventura The Captain. V botách kapitána Thomase Welmua se vydáte na strastiplnou cestu napříč celou galaxií, abyste zachránili domovskou planetu. Po cestě narazíte na nespočet padouchů, najdou se ale i dobré duše. Čekají na vás také rozhodnutí, která zásadně ovlivní vyznění celého příběhu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama