Epic pokračuje v rozdávání. V nabídce najdete ARK: Survival Evolved a Gloomhaven, příští týden dojde na závody dronů
i Zdroj: The Drone Racing League
Novinka Epic pokračuje v rozdávání. V nabídce najdete ARK: Survival Evolved a Gloomhaven, příští týden dojde na závody dronů

Epic pokračuje v rozdávání. V nabídce najdete ARK: Survival Evolved a Gloomhaven, příští týden dojde na závody dronů

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 9. 2022 10:33

Víkend se pomalu blíží, je tedy načase zkontrolovat, co tento týden spadlo do bezplatné nabídky obchodu Epic Games Store. Na své si přijdou především milovníci pravěkých tvorů.

Reklama

  • Epic Games Store rozdává ARK: Survival Evolved a Gloomhaven
  • Příští týden přijdou na řadu Runbow a The Drone Racing League Simulator

Již nyní si můžete vyzvednout ARK: Survival Evolved, slavný dinosauří survival, který sice vyšel už před pěti lety, stále však má co nabídnout. Pokud snad dinosaurům neholdujete, můžete sáhnout po adaptaci oceňované deskovky Gloomhaven. 

Hry si můžete zařadit do knihovny do 29. září, právě tehdy se nabídka znovu obmění. Na řadu přijde bláznivá plošinovka Runbow, která působí jako 2D variace na tolik oblíbené Fall Guys. Hra nabízí singleplayerovou kampaň, více srandy si však užijete v multiplayeru až pro devět hráčů. Připraveny jsou různé režimy (Run, Arena nebo King of the Hill) a nespočet kosmetických předmětů.

Runbow doprovodí The Drone Racing League Simulator, s nímž si můžete bezpečně vyzkoušet závody dronů. Zde vůbec nevadí, že plastovou mašinu za desítky tisíc korun rozšviháte o strom či o zeď, virtuální modely totiž nic nestojí. Závody se odehrávají v takzvaném Mega City, kde není nouze o mrakodrapy, členité parky, tunely či metro. I zde najdete různé režimy, krom klasických tratí je k dispozici také Search & Destroy, výukový Onboarding nebo volné poletování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama