Podmaňte si čas v rozdávaném Cris Tales. Za týden budete moci na Epicu vzpomenout na zlatou éru Atari
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podmaňte si čas v rozdávaném Cris Tales. Za týden budete moci na Epicu vzpomenout na zlatou éru Atari

Podmaňte si čas v rozdávaném Cris Tales. Za týden budete moci na Epicu vzpomenout na zlatou éru Atari

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 2. 2022 09:30

Složení titulů, které si lze bez jakéhokoli placení získat a ponechat na Epic Game Storu, bude během příštího týdne početně bohatší. Tento, potažmo větší část příštího pracovního týdne můžete získat Cris Tales od kolumbijských Dreams Uncorporated. Od příštího čtvrtka dojde pak na jeho vystřídání dvojicí předělávek a jednoho obsahového balíčku. Nabídnuto bude Centipede: Recharged, Black Widow: Recharged a Epic Slayer Kit pro hru Dauntless.

Reklama

  • Epic do 3. března rozdává malebné RPG Cris Tales
  • Od 3. do 10. března nabídne dvojici remaků Centipede: Recharged, Black Widow: Recharged a balíček Epic Slayer Kit pro hru Dauntless

Podobně jako kultovní snímek Návrat do budoucnosti s Christopherem Lloydem i Cris Tales je založeno na hrátkách s časem. Cesta oběma směry časového toku se jeví jako separace herního světa do tří stylizovaných sekcí – máme zde vlevo umístněnou minulost, uprostřed stojící přítomnost a napravo danou budoucnost. 

Kombinování všech linií času naleznete výhodné v hádankách. Nemalého užitku ale nepopiratelně doznají i v tahových soubojích, kde mohou posloužit k oslabení protivníka, a to např. útokem vodou a následnou korozí jeho stárnoucí zbroje.

Jelikož Centipede: Recharged i Black Widow: Recharged pojí nejen podtitul, ale i vizuální styl, není těžké odhadnout, že sdílen je i vývojář, resp. vydavatel. Studia AdamVision a SneakyBox ve spojení s Atari nabízí hratelnost herních automatů míšenou s neonovou estetikou. U remaků, jejichž předlohu vydalo původní Atari, se tvůrci odkazují na Centipede (1981) a twin-stick shooter Black Widow (1982).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama