Emzáci znovu ohrožují křehkou demokracii. Uniklé video láká na oznámení dalších Helldivers
i Zdroj: Arrowhead / Sony Interactive Entertainment
Novinka Emzáci znovu ohrožují křehkou demokracii. Uniklé video láká na oznámení dalších Helldivers

Emzáci znovu ohrožují křehkou demokracii. Uniklé video láká na oznámení dalších Helldivers

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 8. 2022 12:09

Krátce před dalším ročníkem veletrhu Gamescom tradičně dochází k únikům, které poukazují na možná oznámení. Rozruch způsobila například ukázka z druhého dílu Helldivers.

Reklama

  • Video poukazuje na pokračování Helldivers
  • K oznámení by mohlo dojít na Gamescomu

Po internetu koluje zhruba deset vteřin záběrů z videa, které zřejmě vzniklo za účelem oznámení regulérního pokračování. V ukázce zazněla slova o mimozemšťanech ohrožujících demokracii, přiložený disclaimer potvrzuje verzi pro PlayStation 5. 

Video se chvíli šířilo na Twitteru, brzy však bylo zablokováno. Pokud ale zavítáte na stránky fóra ResetEra, můžete si část ukázky pustit. 

Studio Arrowhead naservírovalo Helldivers v roce 2015, od té doby žádnou další hru nevydalo. V říjnu minulého roku na Twitteru zveřejnilo příspěvky obsahující sdělení v binárním kódu, což si mnozí vysvětlili jako upozornění na brzké odhalení dalšího projektu, vývojáři se však zřejmě v jedničkách a nulách nakonec úplně ztratili, jelikož k ničemu takovému nedošlo. Snad to tentokrát klapne.

Sluš se připomenout, že studio koncem roku 2020 oznámilo vývoj AAA střílečky z pohledu třetí osoby. V rámci tohoto projektu vsadili na kooperaci a některé mechanismy využité v Helldivers. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama