Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty
i Zdroj: Hrej.cz
FIFA 21 Novinka Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty

Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 4. 2021 12:09

Během tohoto týdne vyvrcholilo finále eRepre, ve kterém se představilo celkem 16 nejlepších hráčů ve hře FIFA 21. Nejprve se odehrály finálové skupiny, ze kterých nakonec postoupilo 8 nejlepších hráčů do playoff. Samotné playoff poté nabídlo mnoho dramatických zápasů, z nichž nakonec vzešla jména dvou hráčů, jenž nás budou reprezentovat na nadcházejícím eNations Cupu 21.

Reklama

Hráči se nejprve utkali v double elimination pavouku systémem BO3, kde bojovali o postup do pátečních finálových zápasů o místo v eRepre. To se nakonec podařilo dvěma hráčům pražské Sparty Emericksonovi a MarioOosovi, Slávistovi DRMimu a zástupci Viktorie Plzeň T9Lakymu.

V prvním zápase o post eReprezentanta zdolal Emerickson Lakyho a stal se tak historicky prvním českým reprezentantem ve FIFA. To Lakyho ještě nemuselo mrzet, protože na poraženého čekal zápas s lepším hráčem ze semifinále MarioOoso - DRMi. Tím se nakonec stal hráč Slavie. Lakymu ale nevyšel ani jeden ze zápasů klíčové poslední série a DRMi si tak došel pro naprosto jasný výsledek 3:0 a stal se vedle Emericksona druhým členem reprezentačního týmu, který bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní události eNations Cup 21 v konkurenci těch nejznámějších a nejlepších FIFA hráčů planety. Kromě toho si hráči odnesli skvělé finanční i věcné ceny od partnerů turnaje.

V symbolickém finálovém BO1 showmatchi o celkového vítěze eRepre kvalifikace se díky těsnému výsledku 2:1 radoval Sparťan Emerickson, který zažívá bezpochyby jednu z nejlepších sezon své kariéry profesionálního hráče FIFA.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama