egm-spekulace-300-pro-konzole-ps3-parappa
Novinka EGM spekulace - 300 pro konzole, PS3 PaRappa ...

EGM spekulace - 300 pro konzole, PS3 PaRappa ...

sleepless.

sleepless.

29. 5. 2007 09:12 2
Reklama

Poslední číslo magazínu Electronic Game Monthly přineslo jako obvykle snůšku spekulací a fám, které se mohou ukázat jako pravdivé, ale může jít samozřejmě o naprosté nesmysly. Vybrat si musíte sami. Abychom to však nezdržovali, tak se podle GM v současnosti připravuje videoherní adaptace filmu 300 pro PS3 a Xbox 360. Nemusíme snad připomínat, že se film už jedné videoherní adaptace dočkal. Šlo však o skrz naskrz průměrnou akční hru 300: March to Glory určenou pouze pro handheld PSP. Neděláme si žádné naděje, že na PS3 a Xbox 360 půjde o něco jiného.

Druhá spekulace se  týká chystaného nového PaRappa The Rapper titulu pro konzoli PS3. Bohužel už součástí fámy není informace o tom, zdali hru vyvíjí opět tým Nana On Sha. Připomenout musíme, že se letos na podzim objeví na PSP remake původního PaRappa The Rapper z PS1.

Další spekulace se týká Silent Hill 5. Podle EGM vyjde hra na PS3 a Xboxu 360 v roce 2008 a co je důležité, za vývoj hry prý bude/je odpovědné nové severoamerické studio Konami a ne původní tým z Konami Japan.

Rockstaři podle EGM připravují pokračování titulů Bully (Canis Canem Edit v EU), Red Dead Revolver a Midnight Club. Kredibilitu této spekulaci dodává fakt, že čtvrtý Midnight Club titul už byl v mezičase představen (papíráky jsou v něčem hrozně pomalé) pod názvem Midnight Club: Los Angeles.

Pokračování Bully bychom určitě uvítali. U Red Dead Revolver si však nejsme moc jisti. Původní hra za moc nestála, i když je fakt, že její vývoj byl dosti dramatický. Tvůrci z Angel Studios vyvíjeli Red Dead Revolver původně pro Capcom. Když se tato společnost rozhodla RDR nevydat, tak se hry chytla spol. Rockstar, dokončila ji a pak vydala. Komerční úspěch se však nedostavil, tak snad u dvojky.

No a nakonec je tu spekulace týkající se nekončící snahy společnosti Electronic Arts zajistit si monopol na tvorbu co největšího množství sportovních titulů. EA se totiž podle EGM nevzdává snah o získání exkluzivních práv na tvorbu her s MLB a NBA licencemi. Doufejme, že to EA nevyjde. Konkurence je zdravá a kde chybí, tam to začne brzy zahnívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama