EA se vrací do světa golfu se svým PGA Tour
i Zdroj: Hrej.cz
EA Sports PGA Tour Novinka EA se vrací do světa golfu se svým PGA Tour

EA se vrací do světa golfu se svým PGA Tour

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 3. 2021 12:39

Studio EA Sports vyráží do souboje se svými konkurenty ze stáje 2K. Potvrdily se totiž spekulace o návratu golfové série EA Sports PGA Tour. Studio chystá zbrusu novou simulaci golfu postavenou na next-gen technologiích, chce využít možností nových konzolí PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama

Na Twitteru to potvrdil oficiální účet značky. O vývoj se stará pobočka ve floridském Tiburonu, která pracuje s enginem Frostbite. Hra má díky technologiím nabídnout „neuvěřitelnou plynulost, dechberoucí imerzivní prostředí a přístupnou, dynamickou hratelnost“. Z hlediska obsahu nemá chybět klasická kariéra jednoho hráče, v rámci které se podíváme na turnaj The Players Championship, do vyřazovacích bojů poháru FedExCup a dalších licencovaných soutěží.

Bližších detailů, například soupisky hráčů nebo podrobných seznamů turnajů a hřišť se máme dočkat v nadcházejících týdnech. Golf se do nabídky EA Sports vrací po šesti letech, naposledy jsme na nízko zastřižený pažit vyběhli v roce 2015 s Rory McIlroy PGA Tour. Předtím sérii léta propůjčoval své jméno legendární golfista Tiger Woods.

Ten nyní kope za konkurenci. Společnost HB Studios, vlastněná vydavatelstvím 2K totiž s Woodsem podepsala smlouvu, kterou se hráč zavázal k podpoře a pomoci ve vývoji série PGA Tour 2K. Ta vznikla vloni a samotného vydavatele překvapila svým úspěchem, novinka dokázala prodat více než 2 miliony kopií a sesbírala slušná hodnocení kritiků i hráčů. Obě značky PGA Tour se tak zřejmě stanou ostrými rivaly a jen čas ukáže, které vydavatelství přinese fanouškům lepší golf. 

Těžit z toho můžou hlavně hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama