EA Sports zvou na zkoušku letošního Maddenu a uzavřeného testu NHL 22
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Sports zvou na zkoušku letošního Maddenu a uzavřeného testu NHL 22

EA Sports zvou na zkoušku letošního Maddenu a uzavřeného testu NHL 22

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 8. 2021 10:00 1

Sportovní série vydávané každoročně pod hlavičkou EA Sports nechají už zanedlouho vybrané hráče nakouknout do světa hokeje i amerického fotbalu. Ještě před oficiálním představením nejnovějšího ročníku série NHL se nám tak naskýtá lákává možnost uchopit své štěstí do hrsti a přihlásit se do uzavřeného testu.

Reklama

  • EA Sports oznámili přípravu uzavřeného testu NHL 22
  • Souběžně došlo k oznámení, že trial verze Madden NFL 22 přibude do služby EA Play už 12. srpna

Zatímco Madden NFL 22 byl veřejnosti ukázán již před dvě měsíci, a jeho chystané čtvrteční přidání do EA Play je tak spíše obligátní povinností, u hokejového protějšku je to docela odlišná písnička. Už po řadu měsíců jsme se totiž podivovali, tím spíše po absenci jakýchkoli zmínek na EA Play Live, zda NHL 22 letos skutečně dorazí, a pokud ano, tak v jaké podobě. Není totiž žádným tajemstvím, že ziskovost virtuálního hokeje není ve stínu ostatních sportovních sérií nikterak závratná, a že značka jako taková i kvůli tomu dlouhodobě přešlapuje na místě – technicky i herně.

Jak bylo nicméně řečeno úvodem, komunitní manažeři EA Sport lákají už nyní na předběžnou možnost nový ročník vyzkoušet. Skrze přiložený odkaz, který vás zavede na krátký registrační formulář, dostanete přístup i k povídání, hovořící o konání uzavřeného testu koncem srpna. Jeho budoucí účastníci jsou souběžně informováni, že jakékoli sdílení obrazového nebo zvukového materiálu je přísně zakázáno, a pokud učiněno, bude potrestáno odebrání uděleného přístupu.

Test bude soustředěn na online část chystaného titulu, a jak už je v posledních letech nepopulárním zvykem, jeho vyzkoušení proběhne pouze na konzolích současné a minulé generace. Ani v případě NHL 22 nelze proto příliš očekávat, že by se hra nakonec objevila i na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama