Dragon Age je podle dalšího zdroje v plánu až na rok 2023
i Zdroj: BioWare
Dragon Age 4 Novinka Dragon Age je podle dalšího zdroje v plánu až na rok 2023

Dragon Age je podle dalšího zdroje v plánu až na rok 2023

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

23. 7. 2021 13:00

Opakovaně přepracovávané Dragon Age 4, ze kterého jsme ani po několika letech nespatřili soudržnou část gameplaye, nemá podle osoby blízké vývoji stihnout následující rok. Naděje, kterou pár měsíců nazpět vyvolala zpráva o možném vydání v příštím roce, se nám tak znovu pomalu vzdaluje.

Reklama

  • Pokračování Dragon Age nemáme dle dalšího zdroje čekat ani příští rok
  • Aktuální okno vydání je prý interně stanoveno na rok 2023

Podobně jako u zprvu spekulovaného a následně potvrzeného remaku Dead Space, i zde má hlavní slovo nést stále prominentnější novinář webu Venture Beat, Jeff Grubb. Dle jeho informací, které obdržel od nejmenovaného zdroje, bude následující rok nanejvýš představovat počátek dlouhodobé marketingové kampaně, pomocí které bude pozvolna uvedeno vydání Dragon Age v roce 2023.

Jak navíc Grubb doplňuje, oficiální zastupitelství vydavatele odmítlo při přímím kontaktování otázku data vydání jakkoli komentovat a současně vyvrátilo, že bychom se o něm měli více dozvědět v dohledné době.

První informace o Dragon Age 4 k nám přitom z oficiálních zdrojů doputovala už koncem roku 2018 – s tím, že dalšího, čistě cinematického traileru jsme se dočkali o dva roky později, rovněž na zimních Game Awards.

Podle dva roky starého vyjádření finančního ředitele EA Blakea Jorgensena byla hra svého času plánována až po ukončení fiskálního roku 2022, jehož začátek připadá na 1. dubna téhož roku. Oproti původnímu plánu bylo taktéž vícekrát řečeno, nikoli však oficiálně potvrzeno, že výsledná hra bude prosta všech live-service elementů a zaměřena na příběhovou část. Tento fakt podpořil ve svém aktuálním vyjádření i Grubb, byť na základě získaných informací dodává, že jisté multiplayerové prvky mohou být stále přítomny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama