Došlo k dalšímu úniku materiálů k chystanému Battlefieldu. V záběrech se ukazuje robotický pes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Došlo k dalšímu úniku materiálů k chystanému Battlefieldu. V záběrech se ukazuje robotický pes

Došlo k dalšímu úniku materiálů k chystanému Battlefieldu. V záběrech se ukazuje robotický pes

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 5. 2021 13:46

Oficiální představení dalšího Battlefieldu je naplánováno na příští měsíc. Zatím se ale zdá, že než se tak stane, budeme mít už dávno jasno o tom, co nám DICE v prvním traileru ukáže.

Reklama

  • Unikl hromada dalších obrázků z Battlefieldu
  • Fanoušci je spojili do GIFu
  • Objevilo se také video, kde jsou zřejmě zachyceny skutečné záběry ze hry

O víkendu se totiž na internet vyplavila další várka obrázků, které navazují na předešlé úniky. Materiálů už je tolik, že by vydaly na krátké video. A přesně to také napadlo jednoho z diskutujících na Redditu. Výsledný GIF je sice opatřen černým pruhem, jenž patrně překrývá vodoznak, výsledek ale i tak prozrazuje mnohé z chystaného traileru. Insider Tom Henderson v této souvislosti dodává, že už nyní známe zhruba 80 % z finální ukázky.

A pak zde máme video z TikToku. Zde je potřeba upozornit, že jde o sestřih z několika různých her, včetně posledního Battlefieldu, střílečky World War 3 a technických ukázek z Unreal Enginu. Nás ale zajímají dva úseky, v nichž se možná objevují záběry z chystaného dílu.

První je hned na začátku videa, zobrazuje HUD, útočící jednotku vojáků a hráče, který zrovna přebíjí SA80 (L86). Druhá část je zase na konci, v ní se ukazuje plechové psisko, o němž už v souvislosti s pokračováním také padlo slovo, podle všeho jde o robota s označením EDOG273. Celé video je však potřeba brát s velkou rezervou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama