Do Skull and Bones připlula třetí sezóna
i Zdroj: Ubisoft
Skull & Bones Novinka Do Skull and Bones připlula třetí sezóna

Do Skull and Bones připlula třetí sezóna

David Bernard

David Bernard

Pirátské Skull and Bones obdrželo nový obsah v podobě třetí sezóny. Čeká vás boj s mýtickým drakem, nové zbraně, vybavení a přepracované herní systémy.

Reklama

  • Skull and Bones obdrželo nový obsah
  • Třetí sezóna přináší spoustu dílčích vylepšení
  • Těšit se můžete i na herní svátky
  • Hra je nově dostupná i na platformě Steam

Pirátské dobrodružství Skull and Bones se u hráčů i kritiků nesetkalo s příliš pozitivními reakcemi. Vývojáři se nicméně situaci snaží částečně napravit a do hry přidávají dodatečný obsah. Během čtvrtka dorazila do Skull and Bones v pořadí již třetí sezóna, která nese název “Into the Dragon’s Wake”.

Ocitneme se uprostřed války o nadvládu nad širým oceánem, kterou mezi sebou vedou Li Tian Ning a velitel Zhang. Při plavbě se budeme moci utkat s mýtickým mořským drakem a přepadnout obchodní konvoje frakce Ungwana. V době od 27. srpna do 17. září ve hře proběhne festival “Mooncake Regatta”, který nabídne zběsilé závody a sladkou odměnu v podobě kosmetických úprav pro váš koráb. Od 22. října do 18. listopadu se pak dočkáme události zvané “Requiem of the Lost” (herní obdoba Halloweenu). Třetí sezóna přináší i spoustu úprav a novinek. Nově se lze při plavbě přepnout do pohledu ze třetí osoby. Interakce s mazlíčky byla rozšířena, systém tvorby předmětů se dočkal znatelného vylepšení a správa obsazených manufaktur by nyní měla být o poznání přístupnější. Upraven byl i zážitek pro nové hráče, kteří se akce dočkají o poznání dříve, než jak tomu bylo při únorovém vydání. Tvůrci implementovali i systém achievementů. Tzv. “Black Market” nově nabízí i předměty z dřívějšího obsahu, a to formou rotující nabídky. Samozřejmostí je i nový Smuggler Pass s řadou kosmetických odměn. Skull and Bones je dostupné pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na plavbu se mohou vydat i předplatitelé služby Ubisoft+. Hra je nově dostupná také na platformě Steam.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama