Do RimWorld se chystá expanze Biotech, přidá reprodukci či genetickou modifikaci
i Zdroj: Ludeon Studios
Novinka Do RimWorld se chystá expanze Biotech, přidá reprodukci či genetickou modifikaci

Do RimWorld se chystá expanze Biotech, přidá reprodukci či genetickou modifikaci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 10. 2022 10:34

Populární sci-fi strategie RimWorld, kde se hráči starají o vlastní kolonii na cizí planetě, dostane třetí placenou expanzi. I po devíti letech, kdy je hra na světě, se o ni vývojáři z Ludeon Studios parádně starají a obsah dodatku Biotech to nadále potvrzuje.

Reklama

  • RimWorld dostane další placenou expanzi
  • Biotech přinese reprodukci a genetickou modifikaci
  • Společně s dodatkem dorazí do hry také aktualizace zdarma

Hlavním přídavkem je reprodukce a s tím spojená péče o děti. S těmi si obyvatelé kolonie mohou hrát, učit je a obecně se o ně starat. Šťastné a opečovávané děti budou ve výsledku talentovanějšími kolonisty, hráči se ale mohou rozhodnout uložit děti do speciálních komor, ze kterých následně vyrostou sice hloupí, ale levní obyvatelé hodící se pro vojsko či nenáročnou práci.

Další novinkou jsou mechanitoři, kolonisté s mozkovým implantátem, kteří mohou ovládat roboty. Ti nikdy neonemocní a nemusíme se obávat o jejich psychickou stránku, přičemž mohou pomoct s farmařením, výrobou nebo opravami, taktéž jim ale do rukou můžete vsadit zbraně a poslat do boje.

Výměnou za roboty je ale znečištění prostředí, díky čemuž mohou onemocnit další kolonisté nebo mazlíčci. Jedovatý smog si navíc oblíbí i brouci, kteří mohou zamořit danou oblast. Poslední významnou novinkou je genetická modifikace, která kolonistům vštípí speciální traity, od masivní velikosti, rychlé regenerace či ohnivého dechu až po nesmrtelnost. Vydání je naplánováno na říjen, a to společně s aktualizací 1.4, která bude zdarma pro všechny hráče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama