Do Red Dead Online míří nové zaměstnání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Red Dead Online míří nové zaměstnání

Do Red Dead Online míří nové zaměstnání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 7. 2020 17:22 3
Reklama

Zatímco GTA Online se neustále posouvá kupředu alespoň co se nového obsahu týče, přičemž Rockstar sám odhalil, že se chystá nový heist,  Red Dead Online meztím chátrá. Obsahu je v multiplayeru velmi málo a po pár hodinách zde není co dělat. Jsou zde sice role - ty ale stojí zlaté cihly, tedy prémiovou měnu.

Také proto se hráči v posledních týdnech začali ve hře oblékat jako klauni – nejen jako zpestření svého hraní, ale také jako výraz nespokojenosti se stavem hry. A Rockstar reaguje. Do hry vydává nový update, který přináší další zaměstnání – Naturalist.

Jako Naturalist se vydáte na lovení zvířat. Záleží ale s kým budete spolupracovat. Zatímco Harriet po vás chce zvíře uspat a vzít vzorek krve, Gus chce zvíře celé – a za to vám kromě peněz dá i oblečení. Jakožto Naturalist pak dostanete lepší kameru, nového koně a lepší vybavení.

Do hry se společně s tímto updatem dostává i nových 7 legendárních zvířat a tři nové free roam eventy, díky kterým budete moct zvířata vypátrat i bez toho, abyste byli Naturalist.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama