Do Marvel’s Avengers se v srpnu konečně přiřítí Black Panther
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka Do Marvel’s Avengers se v srpnu konečně přiřítí Black Panther

Do Marvel’s Avengers se v srpnu konečně přiřítí Black Panther

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 6. 2021 16:01

Studio Crystal Dynamics, autoři herních Avengers, slibovali superhrdinský titul po vydání zásobovat novými hrdiny v pokud možno vražedném tempu. Nepříliš přesvědčivý start ale vedl k odkladům a teprve se zpožděním jsme se dočkali prvních rozšíření v podobě Hawkeye. Nyní snad konečně dojde na Wakandu a jejího legendárního hrdinu, Black Panthera.

Reklama

  • V srpnu vyjde DLC War For Wakanda pro Marvel's Avengers
  • Přinese Black Panthera
  • Součástí je i nová kampaň ve Wakandě

Během včerejšího streamu Square Enix jsme se dozvěděli, že připravované rozšíření War For Wakanda vyjde během srpna. Kočičí superhrdina rozšíří řady Avengers, především ale musí vyřešit problémy u sebe doma. Do Wakandy totiž pronikl Klaw a snaží se získat zásoby důležitého kovu Vibranium. Nová kampaň nás zavede do pestrých lokací Wakandy, kromě džungle samozřejmě nebude chybět moderní velkoměsto hýřící bohatstvím a moderními technologiemi.

Novinka bude dostupná zdarma pro všechny majitele hry na všech platformách. Avengers v současnosti úřadují na PC, Xboxu One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Během letoška by do hry (na konzolích od Sony) měl přibýt také Spider-Man, dřívější úniky pak odhalily řadu dalších plánovaných hrdinů včetně Doctora Strange, Ant-Mana nebo Captain Marvel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama