Do Dead by Daylight pronikne hororový Kruh. Hororová hra láká na nové herní mechanismy spojené se Sadako
i Zdroj: Hrej.cz
Dead by Daylight Novinka Do Dead by Daylight pronikne hororový Kruh. Hororová hra láká na nové herní mechanismy spojené se Sadako

Do Dead by Daylight pronikne hororový Kruh. Hororová hra láká na nové herní mechanismy spojené se Sadako

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 12. 2021 13:13

Kompetitivní hororový titul Dead by Daylight se rozšíří o další kultovní hororový svět. Vývojáři ze studia Behaviour Interactive si zajistili licenci na filmovou sérii Kruh, respektive původní japonskou verzi Ringu, díky čemuž se do hry s velkou pravděpodobností dostane populární Sadako (v americkém remaku známá jako Samara), nový přeživší a možná i nová mapa.

Reklama

  • DBD oznamuje další spolupráci s populární značkou
  •  V březnu se do hry dostanou postavy ze série Kruh
  • Máme se dočkat nových herních mechanismů

Nová kapitola bude postavena nejen na knize z roku 1991, ale i filmové adaptaci z roku 1998. Ze spolupráce jsou nadšeni jak vývojáři, kteří chtěli Kruh přinést už dlouho, tak společnost Kadokawa vlastnící práva na tuto sérii. Výzvou ale je, že Sadako není „klasická“ hororová postava, která by chodila a zabíjela nebo požírala vše, co ji přijde pod ruku. Behaviour tak musí na věc jít jinak.

Díky tomu slibuje v březnu příštího roku, kdy má kapitola dorazit, úplně nové herní mechanismy. Více detailů bychom se měli dozvědět už brzy, a to snad včetně vzhledu ústřední hororové postavy, která se skrze spin-offy a další (především americké) adaptace často měnila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama