Dead by Daylight Novinka Dead By Daylight hromadně zve na oslavu pětiletého výročí

Dead By Daylight hromadně zve na oslavu pětiletého výročí

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 7. 2021 08:30

Zápolení v kulisách Dead By Daylight se u fanoušků hororovek a slasherů se i po pěti letech setkává se zájmem. Svou zásluhu na tomto úspěchu nemá pochopitelně pouze zpracovávaná látka, ale také spolupráce s dalšími, ne nutně herními, značkami, umožňující vývojářům přenos známých postav na herní scénu. Mimo nich však studio Behaviour Interactive nezapomíná ani na svůj původ, vzhledem k čemuž milník pěti let aktuálně oslavuje přidáním nového, časově omezeného eventu.

Reklama

  • Dead By Daylight oslavuje do 15. července pětileté výročí vydání
  • Všichni hráči obdrží, kteří se do konce oslav přihlásí, obdrží odměnu ve formě herní měny
  • Ti aktivnější pak mohou získat unikátní kosmetické předměty za plnění výzev

Trvání oslavného eventu skončí datem 15. července. Aby vývojáři vyzvali k jeho vyzkoušení co možná nejvíce hráčů, darují za samotné přihlášení 500 tisíc jednotek Bloodpoints a do 7. července i 9 tisíc jednotek Iridescent Shards.

Vedle těchto darů ve formě herních měn máte navíc šanci získat i limitované kosmetické předměty, stejně jako vyzkoušet speciální výzvy spojené s jejich dosažením. Jednou z nich se po svém předešlém představení znovu stává sběr Anniversary Crowns, odměňující hráče po opuštění map unikátní sadou vizuálních doplňků.

Mimo nich můžete díky úvodem darovanému jmění ale zavítat i do vlastního stromu dovedností (Bloodwebs) a zpřístupnit zde za Bloodpoints některé nové předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama