Dnes vychází Farming Simulator 22, autoři na něj lákají launch trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Farming Simulator 22 Novinka Dnes vychází Farming Simulator 22, autoři na něj lákají launch trailerem

Dnes vychází Farming Simulator 22, autoři na něj lákají launch trailerem

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 11. 2021 10:05

Dnešek je malým svátkem všech příznivců zemědělství a kratochvil na polích. Vychází totiž další díl oblíbeného simulátoru Farming Simulator, tentokrát s číslovkou 22. Po tříleté odmlce se série vrací s pořádnou porcí nového obsahu a láká na něj i v launch traileru.

Reklama

  • Dnes vychází Farming Simulator 22
  • Přináší řadu novinek včetně nových plodin, map, ročních období, skleníků, včel, výrobních řetězců nebo meziplatformního multiplayeru

První odhalovací trailer patřil k těm nejlepším vůbec, launch trailer už je omnoho obyčejnější. Především připomíná, na co se ve hře můžou zájemci těšit a jaký nový obsah přinese. Opět se samozřejmě vrátíme na pole s novými produkty v podobě vinné révy, oliv a čiroku. Vedle toho ale nebude chybět dřevorubectví nebo péče o zemědělskou zvěř. V tomto případě si přijdou na své milovníci medu, ve hře jsou totiž dostupné včely. Další novinkou jsou skleníky, ve kterých lze pěstovat zeleninu.

Změn doznaly i herní systémy. Kromě velké novinky v podobě střídání ročních období jde o systém výrobních řetězců, skrze které můžete z vyprodukovaných surovin dále vyrábět hodnotnější produkty. Z řepky nebo oliv vylisujete olej, z vinné révy lze v továrně vyrobit džus, v cukrárně zase ocení dozrálé jahody. Vylepšením prošel i editor postav, kde lze vytvářet rozmanitější farmáře ověšené licencovaným oblečením. Obecně došlo k dalším posílám na konto licencí, ve hře najdete opravdu solidní sbírku vozidel a vybavení od známých značek. Nechybí Bednar, Case, JCB, John Deere, BKT, Krone, Kuhn, Karcher, Schaffer nebo třeba český Zetor. A to je skutečně jen malá ochutnávka.

Dále lze zmínit například meziplatformní multiplayer připravený pro kompetitivní hraní. 

Recenzi připravujeme. Hra vychází na PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a Stadia.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama