Farming Simulator 22 představuje novinky. Ve výrobních procesech budou hráči produkovat třeba koláče
i Zdroj: Hrej.cz
Farming Simulator 22 Novinka Farming Simulator 22 představuje novinky. Ve výrobních procesech budou hráči produkovat třeba koláče

Farming Simulator 22 představuje novinky. Ve výrobních procesech budou hráči produkovat třeba koláče

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 6. 2021 15:50

Letos se po tříleté pauze opět přiřítí traktory, kombajny a další zemědělské nástroje v novém ročníku Farming Simulator 22. Studio GIANTS Software představilo některé zásadní novinky. Naposledy jsme vítali koně a péči o ně (haha, rým), letos jsou hlavní novinkou hlubší systémy produkce a výroby potravin.

Reklama

  • Farming Simulator 22 nabídne hráčům nové výrobní procesy
  • Zrno lze pomlít na mouku, péct chléb a podobně
  • Ve sběratelské edici najdete maják
  • Vrací se také český Zetor

Vypěstovaný produkt tak nebude končit v anonymní sýpce, ale nově můžete třeba vypěstované zrno dovézt do mlýna, kde se z něj stane mouka. Pokud pak zajistíte přísun mléka, vajec a dalších surovin, můžete vzniklé materiály kombinovat v pekárně a produkovat tak zboží s přidanou hodnotou. Výsledky navíc můžete převážet do lokálních supermarketů a dokonce tyto budovy stavět.

Hra nabídne dvě nové mapy, jedna z nich bude inspirovaná americkým středozápadem s obrovskými poli a dostatkem prostoru pro budování masivních farem. Na mapě nemají chybět malá městečka, dálnice nebo třeba baseballové hřiště. K dispozici ale bude i aktualizovaná verze alpské mapy Erlengrat. 

Vedle toho autoři lákají na sběratelskou edici hry. Ta bude dostupná jen u PC verze, nabídne ale naprosto neobvyklý sběratelský předmět, „vysoce kvalitní, brandovaný výstražný maják“. Dle studia budou hráči nadšeni, když jim při řízení těžké zemědělské techniky v pokoji bude zářit agresivní oranžové světlo. Inu, autenticita musí být.

Pro tuzemské hráče bude jistě zajímavou informací, že se do hry vrací technika české značky Zetor. Jeden z traktorů značky se dokonce objeví na obalu v blíže nespecifikované zemi.

Titul má vyjít ke konci letošního roku na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Stadia. O verzi pro Switch zatím nic nepadlo, u předchozích dílů ale vycházel zhruba o rok později, rebrandovaný dalším “ročníkem”. Už dříve bylo oznámeno, že hra nově nabídne střídání ročních období, což přinese třeba sněžné pluhy. Bližší informace se pak máme dozvědět během FarmConu 21, který proběhne 21. až 23. července.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama