Dle spekulací se vydání PSVR2 odložilo na příští rok
i Zdroj: PlayStation
Novinka Dle spekulací se vydání PSVR2 odložilo na příští rok

Dle spekulací se vydání PSVR2 odložilo na příští rok

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2022 20:35

Nová generace PlayStation VR byla oficiálně potvrzena v únoru minulého roku. Tehdy ředitel SIE Jim Ryan pouze slovně odhalil, jakých novinek se hráči mají dočkat, přičemž ihned upozorňoval, že nová verze virtuální reality v roce 2021 rozhodně nevyjde.

Reklama

  • Vydání PSVR2 se prý odložilo na příští rok
  • Tvrdí to ředitel stránky DSCC Ross Young

Předpokládalo se tak, že společně s odhalením ovladače a nakonec i brýlí bude právě letošek rokem, kdy se fanoušci PlayStationu konečně dočkají. Jak ale ukazují poslední informace od ředitele Display Supply Chain Consultants Rosse Younga, PSVR2 by mohlo být odloženo až na příští rok.

V nové zprávě na webu totiž Young tvrdí, že se v roce 2022 zvýší dodávky displejů pro virtuální realitu o 50 procent, a to na více než 15 milionů kusů. 80 procent z toho ale zamíří za společností Meta. V příspěvku na Twitteru pak ke zvýšení dodává „i přes odklady Applu a Sony na rok 2023“. 

Tento dodatek souhlasí se dalšími spekulacemi hovořící o tom, že Sony se mělo rozhodnout posunout vydání PSVR2 až na příští rok. Jedním z důvodů může být i neustálá nedostupnost konzolí, díky čemuž by na trhu nebyl dostatek zákazníků. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama