DLC pro Horizon Forbidden West drtí review bombing kvůli homosexuálnímu polibku
i Zdroj: Guerrilla Games
Horizon Forbidden West: Burning Shores Novinka DLC pro Horizon Forbidden West drtí review bombing kvůli homosexuálnímu polibku

DLC pro Horizon Forbidden West drtí review bombing kvůli homosexuálnímu polibku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 4. 2023 09:02 4

V polovině minulého týdne vyšlo očekávané velké DLC pro open-world akci Horizon: Forbidden West s podtitulem Burning Shores. To podle prvních reakcí kritiků není vůbec špatné, uživatelské recenze na serveru Metacritic jsou ale podstatně kritičtější. V řadě případů za to může jistá nepovinná scéna s polibkem dvou ženských postav.

Reklama

  • Hráči na Metacritic tepou DLC Burning Shores pro Horizon Forbidden West
  • V řadě případů se jim nelíbí polibek hlavní hrdinky a jedné z ženských vedlejších postav

V současnosti se agregované hodnocení uživatelů pohybuje kolem hodnoty 3,3, tedy silně pod průměrem. Hodnocení kritiků přitom přesahuje 80.

DLC pro Horizon Forbidden West drtí review bombing kvůli homosexuálnímu polibku
i Zdroj: Snímek obrazovky / Metacritic

“Asi se divíte, proč má toto DLC obecně nepříznivé hodnocení. Je to proto, že je v něm nepovinná scéna polibku mezi Aloy a jinou dívkou. Páni, šílené, že? Jsem si na 1000 procent jistý, že většina lidí, kteří zanechávají negativní recenze, už si k Aloy nedokážou vytvořit vztah, protože se líbala s dívkou. (Nezapomeňte, že to byl nepovinný úkol),” zamýšlí se ve svém hodnocení uživatel s přezdívkou HatingOnHaters.

V “nulových” hodnoceních pak skutečně často najdeme argumenty, že je hra “velmi špatná, protože propaguje homosexualitu” a “nechci na svém PlayStationu hry které propagují homosexualitu”

“Ukázali nám lesbické rande jen proto, aby se zalíbili woke kultuře. Aloy nikdy nejevila známky toho, že by byla lesbička. Díky, protože kvůli tomu jsem si DLC nekoupil a ušetřil peníze. Pro mě ta série umřela,” stěžuje si jiný hráč.

Je ale nutné podotknout, že se kritika komunity často objevuje i na konto kvalit DLC jako takového. Často se objevují názory, že Burning Shores trápí obecně slabý scénář, nezajímavé vedlejší postavy, pomalu zastarávající hratelnost nebo příliš malá nabídka obsahu. Názory se shodnou jen na tom, že stále jde o jednu z graficky nejkrásnějších her současnosti. Jak se hra líbila nám se v recenzi dozvíte již brzy. DLC jsme neměli k dispozici v předstihu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama