DLC Plague Inc: The Cure vychází zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC Plague Inc: The Cure vychází zdarma

DLC Plague Inc: The Cure vychází zdarma

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 1. 2021 09:55
Reklama

Plague Inc. se v návaznosti na světové události zařadil za uplynulý rok mezi tituly s výrazným ziskem popularity. Jeho vývojáři to však neměli jednoduché  prvně si prošli etapou radosti z enormního přírůstku hráčů, následně již výrazně horší etapou úpadku, když hra zmizela z čínského Appstoru. V návazné reakci se proto rozhodli věnovat 250 tisíc dolarů na boj proti pandemii a přislíbili vydání DLC věnované nalezení léku.

Plague Inc: The Cure, bezplatné DLC pro všechny majitele základní hry, bylo vytvořeno ve spolupráci se zdravotními experty a organizacemi WHO, CEPI a GOARN. Hlavním účelem projektu je věrohodné simulování globální odpovědi na pandemickou situaci, které čelíme nyní. Jedná se tak naplnění dřívějších slov vývojářů o využití vlastního díla pro boj se světovou pandemií.

Hráči jsou v rámci přidané hratelnosti motivováni k vysílání výzkumných týmů s cílem nalézt pacienta nula, vysledovat způsob šíření nákazy a podporovat lokální zdravotnická centra. Podobně jako ve skutečnosti, ani zde nemůže chybět tracování kontaktů, aktivace lockdownu nebo uzavření hranic či vydávání nařízení pro obyvatele států. DLC je k dispozici už nyní a bude zdarma k dostání po dobu trvání situace s nákazou Covid-19.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama