Peklo v obchodě. Nový mount v Diablo 4 stojí více než samotná hra
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Peklo v obchodě. Nový mount v Diablo 4 stojí více než samotná hra

Peklo v obchodě. Nový mount v Diablo 4 stojí více než samotná hra

Dominik Tománek

Dominik Tománek

15. 2. 2024 12:30 5

Pekelný už není jen místní svět, ale i ceny některých doplňků. Nový balíček Vitreous Scourge v Diablo 4 svojí cenou převyšuje cenu samotné hry.

Reklama

  • Diablo 4 se stalo terčem kritiky kvůli skinům na portály
  • Teď přišel ještě dražší mount Vitreous Scourge

Blizzard Entertainment je společností, která je známá tím, že se s přidáváním mikrotransakcí do jejich her často vůbec nemaže. Naposledy se trnem oku stala balíčku Dark Pathways, který dokáže změnit barvu hráčova portálu. Skiny portálů zahrnuté v balíčku Dark Pathways (Tempest Gate Portal, Transit Artery Portal, Netherworld Threshold Portal, Wildroot Way Portal, Warpath Portal, plus 1000 Platinum) jejich barvy jsou ale uzamčené na pouze na jeden typ třídy, což znamená, že kdokoli si balíček zakoupí, tak dostane barvu, kterou ani nemůžeme změnit. A to vše za „pouhých“ 30 dolarů (710 Kč).

V rámci aktualizace 1.3.2 se navíc v obchodě objevil i nový mount. Vitreous Scourge je kůň posetý krystaly, který se podle popisu ve hře třpytí v důsledku strašlivé nemoci. Strašlivá je ale i cena, za kterou si ho můžete pořídit. Jde totiž koupit pouze v rámci balíčku, který obsahuje mounta, jeho brnění Crystal a Bone Cage, dvě trofeje a 7 000 Platinum. Balíček stojí 64,99 dolarů (cca 1 500 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama