demoverze-fify-11-ke-stazeni
Novinka Demoverze FIFY 11 ke stažení!

Demoverze FIFY 11 ke stažení!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 9. 2010 16:02 7
Reklama

Večerní update:

Přesně, jak lidé z EA slíbili, tak se i dnes v podvečer stalo. Demoverze FIFA 11 před malou chvilkou přistála na našem serveru a to znamená jediné - stahujte a hrajte zbrusu nový ročník, který se pyšní next-genovou grafikou i herními mechanismy!

Původní zpráva:

Na dnešní den naplánovali vývojáři z Electronic Arts vydání demoverze aktuálního ročníku fotbalové FIFY 11. K dispozici bude pro konzole PS3 i Xbox 360 a samozřejmě také ve verzi pro PC. Co se týče prvních dvou platforem, už nyní můžete sledovat distribuční služby PSN, resp. XBLM a vyhlížet očekávaný update. O počítačovou demoverzi se pak postaráme v průběhu dne my, abyste mohli stahovat hned, jak bude demo uvolněno.

S předstihem si také odbudeme popis zastoupených týmů a novinek, abyste se skutečně nemuseli čtením novinky zdržovat. Aby tedy bylo jasno, v demoverzi si budete moci zahrát za týmy Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen a Olympique Lyon. Všechny zápasy se pak uskuteční na madridském stadionu Santiaga Bernabeua s časem poločasu nastaveným na tři minuty pro konzole a o minutu déle na počítači. Z nových prvků si na PS3 a X360 budete moci osahat přepracovaný systém přihrávek i přihrávek a pochopitelně také novinku z největších, Personality+. Na počítači to pak bude zejména next-gen engine známý z předchozího ročníku konzolové verze, vylepšené skluzy a komplexní umělou inteligenci obránců i brankářů.

Lahůdkou pak bude možnost nahrát si celý zápas a pomocí FIFA Theatre jej uploadovat na komunitní Football World, aby mohli všichni vidět, jak jste na tom s fotbalovým skillem. A trénujte pořádně, protože plná verze vychází už prvního října a díky vylepšenému multiplayeru a návratu hraní po LANu se určitě záhy vyrojí speciální turnaje, ve kterých budou rozhodovat maličkosti!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama