Démoni a duchové se blíží. Detailní upoutávka láká na brzké vydání Banishers: Ghosts of New Eden
i Zdroj: Focus Entertainment / Don’t Nod
Banishers: Ghosts of New Eden Novinka Démoni a duchové se blíží. Detailní upoutávka láká na brzké vydání Banishers: Ghosts of New Eden

Démoni a duchové se blíží. Detailní upoutávka láká na brzké vydání Banishers: Ghosts of New Eden

David Bernard

David Bernard

4. 2. 2024 13:00

Již 13. února se v Banishers: Ghosts of New Eden vydáme do duchy sužovaného prostředí Nové Anglie. Tvůrci nyní přichází s detailní upoutávkou, která se podrobněji zaměřuje na herní prostředí, souboje, dovednosti a náročné volby.

Reklama

  • Nová upoutávka láká na vydání Banishers: Ghosts of New Eden
  • Tvůrci představují herní prostředí, souboje, schopnosti a náročné volby
  • Hra vychází již 13. února 2024

V Banishers: Ghosts of New Eden se vydáme do Nové Anglie. V kůži netradičního manželského páru nás čeká boj proti neklidným duším, které sužují místní obyvatele. Za vznikem hry stojí populární vývojářské studio Don't Nod, které nám v minulosti přineslo mimo jiné i velmi oblíbenou adventurní sérii Life is Strange. Marketingová kampaň vrcholí a autoři přispěchali s novou detailní upoutávkou. V celkem pěti kapitolách se seznámíme s herním prostředím, volbami a následky, základy soubojového systému a speciálními schopnostmi obou hlavních protagonistů.

Nová Anglie se nachází v Severní Americe. Těšit se tak můžeme na nebezpečná skaliska, tajemné lesy, bažiny či rozvodněné řeky. Obyvatelé New Eden se ocitají ve spárech děsivé kletby, jejíž zrušení připadlo zrovna na vás. Banishers: Ghosts of New Eden bude plné náročných voleb, které mají dopad na průběh celého příběhu. Upřednostníte vlastní zájmy, nebo se postavíte na stranu osadníků? Hra spadá do žánru akčních příběhových RPG. Nepřátele budeme eliminovat za pomoci svižného soubojového systému, v němž využijeme jak klasické zbraně, tak i tajemnou magii. Red i Antea disponují speciálními schopnostmi, které si budeme postupně odemykat skrze talentový strom. Banishers: Ghosts of New Eden vychází již 13. února 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Vydáte se na strastiplnou cestu vstříc osudu?

Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí
i Zdroj: Don't Nod Entertainment

Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí

Francouzské studio Don't Nod přínáší nový přehled své nadcházející duchařské akce Banishers: Ghosts of New Eden. Díky němu…

22. 9. 2023 13:00
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama