Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí
i Zdroj: Don't Nod Entertainment
Banishers: Ghosts of New Eden Novinka Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí

Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

22. 9. 2023 13:00 1

Francouzské studio Don't Nod přínáší nový přehled své nadcházející duchařské akce Banishers: Ghosts of New Eden. Díky němu se dozvídáme více o netradičním manželském páru, za který budete hrát, i neméně podivném světě, ve kterém se hra odehrává.

Reklama

  • Nová ukázka Banishers: Ghosts of New Eden objasňuje gameplay hry
  • Spolupráce dvou rozdílných postav je klíčem k úspěchu
  • Na cestě budete muset udělat řadu těžkých rozhodnutí
  • K dispozici je vylepšování zbraní i úprava vzhledu
  • Nové schopnosti vám umožní odhalit skryté oblasti

Nejnovější ukázka Banishers: Ghosts of New Eden odkrývá nejvíce o tom, co lze očekávat od gameplay, ale dozvědět se z ní můžeme i o neobvyklém vztahu protagonistů hry. 

Příběh se odehrává roku 1695 v Severní Americe. Manželé Red a Antea jsou lovci duchů, kteří spolu žili, dokud je smrt nerozdělila, a vlastně i poté. Antea se totiž ke svému manželovi vrátí jako to, proti čemu celý život bojovala - duch. Toto neobvyklé duo se poté bude muset nejen vypořádat se zlomením zákeřné kletby, ale hlavně najít způsob, jak navrátit Anteu zpět do světa živých.    

Hrát budete za obě postavy a právě souhrou jejich unikátních schopností byste měli maximalizovat své šance proti nebezpečným nepřátelům, kteří se vám během plnění vašeho úkolu a překonávání nevyzpytatelného kontinentu postaví do cesty. Krom boje budete muset i prozkoumávat nové lokace a jednat s řadou svérázných postav.

Banishers: Ghosts of New Eden v novém traileru ukazuje boj s duchy i těžká rozhodnutí
i Zdroj: Don't Nod Entertainment

Jak již studio Don't Nod dokázalo dříve v Life is Strange či Vampyr, těžká rozhodnutí jsou jeho specialitou. Banishers: Ghosts of New Eden nebude výjimkou. Tentokrát budete muset vážit, zda obětujete duše určitých postav, abyste udrželi Anteu ve světě živých, anebo je necháte odejít do záhrobí, čímž se ale vaše situace zkomplikuje. Některé přízraky budete moci také uvrhnout do věčného zapomnění, či je vykoupit a ukončit jejich utrpení. Rozhodnutí budou mít dopad na příběh a konec vaší cesty.

Obě postavy si můžete upravit k obrazu svému. Změnit jim můžete vzhled i vybavení a díky stromu schopností je naučit nové techniky boje proti nadpřirozeným hrozbám. Antea navíc dokáže po odemčení určitých schopností proniknout do jinak nepřístupných oblastí a odhalit skryté záhady.

Banishers: Ghosts of New Eden vychází 7. listopadu 2023 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama