Demo Beyond: Two Souls je na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo Beyond: Two Souls je na EGS

Demo Beyond: Two Souls je na EGS

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 6. 2019 10:29 6
Reklama

Jak jistě už delší dobu víte, díky Epic Games Storu si hráči na PC budou konečně moci užít i tituly, které byly na jejich platformě nedostupné. Konkrétně hovoříme o Heavy Rain, Detroitu a Beyond: Two Souls od studia Quantic Dream. V případě posledně zmiňované hry Beyond: Two Souls nám Quantic Dream dokonce slíbili i demo, které si můžete stáhnout už teď.

Jedná se o psychologický akční thriller s hvězdným obsazením, neboť se na něm podílel jak Wiliam Defoe, tak i Ellen Page. Ocitneme se v kůži pozoruhodné Jodie Holmes, která určitě není nějakou obyčejnou dívkou, čehož si ostatně všimnou i její rodiče. Bohužel pro ni to ale příliš nezvládají, a tak se Jodie nakonec dostane do péče agenta Nathana Dawkinse z Ústavu pro zkoumání paranormálních aktivit. Vydáme se tak zjistit, kdo vlastně je a proč je tak zvláštní.

Beyond: Two Souls jste si původně mohli zahrát na PlayStationu 3, kam hra dorazila v roce 2013, následně byl pak vytvořen ještě remaster, který se na trh dostal v roce 2016. Vydání na PC přes Epic Games Store je naplánováno na 22. července letošního roku a jestliže máte zájem si vyzkoušet si zmíněné demo, můžete tak učinit zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama