Deathloop je nová IP od Arkane Studios
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deathloop je nová IP od Arkane Studios

Deathloop je nová IP od Arkane Studios

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 6. 2019 06:59 1
Reklama

Jedno z překvapení na konferenci Bethesdy byla chvíle, kdy se na pódiu objevili vývojáři z Arkane Studios. Lyonské studio totiž usilovně pracovalo na vlastní zcela nové IP. Deathloop by dle jejich slov měl být originální a inovativní počin. Hlavními postavami jsou kapitán Colt a Julianna Blake. Jejich cíl je jednoduchý – zabít svého rivala dřív, než to udělá on.

Arkane Studios jsou známí především díky Dishonored. Novinka Deathloop by si dle vývojářů měla z úspěšné série propůjčit její charakteristickou hratelnost. Hráči mohou údajně ke hře přistupovat tak, jak sami chtějí, mohou se svobodně pohybovat v jednotlivých úrovních a kreativně řešit dané úkoly. Trailer sice nedisponuje záběry přímo ze hry, i tak však nabízí dech beroucí podívanou. Vizuál hry je vskutku jedinečný.

Příběh se točí kolem dvou zabijáků, kteří jsou evidentně uvězněni v nekonečném cyklu. Zatímco Julianna se snaží cyklus ochránit, Colt touží smyčku rozbít. Úkol mají ale stejný – co nejrychleji odpravit svého nepřítele.

Kdy by novinka měla vyjít, zatím není známo, odhaleny nebyly ani platformy, na něž se chystá. Na tyto informace si musíme ještě nějaký čas počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama