Další velká hra míří na telefony, dočkáme se výbušného Just Cause
i Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=tdsn7YaX1OY&t=90s
Novinka Další velká hra míří na telefony, dočkáme se výbušného Just Cause

Další velká hra míří na telefony, dočkáme se výbušného Just Cause

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

19. 4. 2022 16:36

Mobilní herní průmysl je na vzestupu. Díky stále se zvyšujícímu výkonu již není problém si svůj oblíbený titul, který byl donedávna dostupný jen na počítači či konzoli, zahrát na cestách kdykoliv a kdekoliv. Po příchodu her, jako je Call of Duty: Mobile, Fortnite Mobile či Battlefield Mobile, se můžeme těšit na další z oblíbených akčních zabijáků času. Just Cause: Mobile, o kterém víme již od The Game Awards 2020 byl právě v předběžné verzi zpřístupněn pro pár asijských zemí.

Reklama

  • Just Cause: Mobile míří na mobilní telefony
  • Pro Singapur, Malajsii, Filipíny a Thajsko je zpřístupněn vstup do early accesu
  • Hra láká na pokročilou grafiku a známou akci

Hra se představila již v prosinci roku 2020, kdy jsme v akčně nabitém traileru viděli nejen spoustu výbuchů, ale i představu studia Square Enix o budoucím směřování. Zatímco původní titul je čistě singleplayerová záležitost, jeho mobilní verze se bude zaměřovat na boj tříčlenných jednotek hráčů, jež se utkají v boji proti sobě v mapě pro deset týmů. Bude též možné s přáteli dobývat základny plné NPC nepřátel. Jak fanoušci PVP tak PVE si tedy přijdou na své. 

Ani po grafické stránce bychom neměli být o nic ochuzeni. Mobilní Just Cause běží na Unreal Engine 4, který slibuje plynulý zážitek i s výbuchy, přes jež nebude vidět ani postava hráče. Samotné hraní by mělo probíhat ze vzdálenějšího pohledu ze třetí osoby, který můžeme vidět třeba u Last Day on Earth. Měl by tak být zajištěn větší rozhled do okolí od hráče a redukován zbytečný chaos v bitvě, který je při hraní podobných mobilních her častým problémem.

Předběžnou verzi vývojáři zatím zpřístupnili pro Singapur, Malajsii, Filipíny a Thajsko, rozhodně se však nemusíte bát, že bychom o hře zase dlouho neslyšeli. Just Cause: Mobile by totiž měl plně vyjít již v průběhu tohoto roku. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama