Další úniky poukazují na remastery starších GTA. Tentokrát se objevily přímo v launcheru Rockstar Games
i Zdroj: Hrej.cz
Grand Theft Auto: San Andreas Novinka Další úniky poukazují na remastery starších GTA. Tentokrát se objevily přímo v launcheru Rockstar Games

Další úniky poukazují na remastery starších GTA. Tentokrát se objevily přímo v launcheru Rockstar Games

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 10. 2021 12:05

Vznik remasterované kolekce titulů ze série Grand Theft Auto, konkrétně pak trojky, Vice City a San Andreas, už lze s nejvyšší pravděpodobností považovat za jistý. Po řadě úniků a spekulací se totiž zmínky o všech třech hrách objevily i v poslední aktualizaci oficiálního Rockstar Launcheru, který hráči používají pro spouštění her studia. V kódu jsou ukryty achievementy, názvy i loga takzvaných Definitivních Edicí.

Reklama

  • V Rockstar Launcheru se objevily zmínky o Definitivních edicích GTA 3, Vice City a San Andreas
  • Hráči zároveň odhalili ikony achievementů, mezi kterými jsou nové přírůstky

Poprvé se snímky objevily na dedikovaném fóru GTAforums a brzy se k nim připojily materiály z různých dalších zdrojů. Připravované remastery by měly nést název The Definitive Edition a oproti původním hrám by se mohly mírně lišit. Napovídají tomu například zveřejněné ikony achievementů. V San Andreas se zřejmě objeví narážka na legendární mýtus o Yettim a novinkou je i úspěch zřejmě vázaný na opakování mise nebo využití možnosti přeskočit určitou pasáž. Hráče také upoutal symbol bicyklu BMX spojený s Vice City, ten se ale objevil už ve starších portech původní hry.

Dle spekulací se tituly objeví na všech aktuálních platformách včetně Switche. Otázkou zůstává kdy. Přímo se nabízí souvislost s vydáním pátého dílu pro konzole nejnovější generace. To je naplánováno na 11. listopadu. Studio Rockstar Games ale zatím o novinkách zarytě mlčí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama