Další odhalení Abandoned se nepovedlo, vývojáři už necelý den pracují na opravě
i Zdroj: Hrej.cz
Abandoned Novinka Další odhalení Abandoned se nepovedlo, vývojáři už necelý den pracují na opravě

Další odhalení Abandoned se nepovedlo, vývojáři už necelý den pracují na opravě

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 8. 2021 19:09

Desátý srpen měl být velkým dnem pro fanoušky PlayStation exkluzivit i tajemných projektů. Studio Blue Box Games, které pracuje na záhadném projektu Abandoned, totiž mělo přinést odhalení hry skrze speciální, dedikovanou aplikaci. To se ale nakonec nestalo.

Reklama

  • Aktualizace pro aplikaci Abandoned zatím nevyšla
  • S jejím vydáním byly problémy, Blue Box Games stále pracuje na nápravě
  • Vývojáři patch pustí hned, tak to bude možné

V osudných 20:30 se totiž neustále objevovala hláška vyzývající k pozdější návštěvě, už v tu dobu ale visel na Twitteru od vývojářů vzkaz. „S vydáním aktualizace máme technické problémy. Pracujeme na vydání ASAP. Omlouváme se.“ Bohužel se ale problémy nepodařilo vyřešit nejen do večera, ale ani následující den.

Poslední zprávu vývojáři sdíleli před 22 hodinami – prý neustále pracují na opravě a prosí fanoušky, aby si uvědomili, že jsou malým studiem. „Chceme, abyste si uvědomili, že jsme malé studio bez velkých zdrojů pro rychlé řešení problémů. Chceme dodat propracovaný produkt a dobrou reprezentací funkcí tak, jak bylo zamýšleno. Nebudeme odkládat aktualizaci na nějaké specifické datum, ale vydáme to co nejdříve to bude možné.“ Hráči ale pro problémy moc pochopení nemají. Na sociálních sítích se objevuje kritika, situace je označována za velmi amatérskou. Řada zájemců navíc stále doufá, že jde o divokou PR kampaň nového Silent Hillu nebo Metal Gearu. Pokud jde skutečně “jen” o novou akční IP, určitě se v komunitě objeví jisté rozčarování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama